Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία ευαισθητοποίησης απέναντι στα αδέσποτα ζώα την Κυριακή στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας

Μία Χριστουγεννιάτικη συναυλία ευαισθητο...

Στις 19.30 στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου

Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 19.30 το απόγευμα, στο πολιτιστικό κέντρο τού Δήμου Δυτικής Αχαϊας ''Μελίνα Μερκούρη'', το μουσικό σχήμα Prima Vista, θα δώσει μία συναυλία με αγαπημένες μελωδίες στο κλίμα των Χριστουγέννων!

Ξεκινώντας με κλασικά ακούσματα, θα περάσουμε σταδιακά σε ελληνικά αγαπημένα τραγούδια ενώ θα ακολουθήσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό ενώ θα υπάρχει κουμπαράς, ώστε να συνδράμει όποιος θέλει χρηματικά, για τους αδέσποτους τετράποδους φίλους μας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Φυσικά, εκτός από την χρηματική προσφορά, μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει τροφή, εμβόλια, χαπάκια, κουβέρτες, μπωλάκια και οτιδήποτε άλλο θέλει για τα ζώα. Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα δήμου Δυτικής Αχαϊας σε συνεργασία με τον φιλοζωικό τομέα τού συλλόγου ΕΛ.Α.Δ.Α.

Το μουσικό σχήμα Prima Vista, αποτελείται από τούς πιανίστες κ. Τάκη και Χρήστο Δασκαλόπουλο, Μιχάλη Σκούτζο, τον τρομπονίστα και μπασίστα κ. Σπύρο Κανταρέλη, την κα Σοφία Καυκοπούλου στο τραγούδι και τον κ. Γιώργο Μοσχονά στην φλογέρα. Επίσης, θα υπάρχει μικτή χορωδία η οποία θα δώσει μία ιδιαίτερη χροιά στην απόδοση αγαπημένων τραγουδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις