Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο χάπενινγκ το Σάββατο το πρωί στο νέο χώρο γυμναστικής "Ευεξία"

Πάτρα: Ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο χ...

Το Χριστουγεννιάτικο παιδικό εργαστήρι γίνεται σε συνεργασία με το "Ευτροφία"

Μετά την επιτυχία των πρώτων κύκλων παιδικών εργαστηρίων διατροφής από το "Ευτροφία" και την θερμή ανταπόκριση των παιδιών και των γονιών, τα παιδικά εργαστήρια επανέρχονται με… χριστουγεννιάτικη διάθεση αυτή τη φορά!

Παιχνίδια με θέμα είδη διατροφής, κατασκευές με χριστουγεννιάτικο γιορτινό χαρακτήρα όπως στολίδια, μαγειρική και φυσικά πολλά διατροφικά μηνύματα από διαιτολόγο, θα περιλαμβάνει η εκδήλωση – χάπενινγκ που θα γίνει αυτό το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 μετά τις 11 το πρωί, στο νέο πολυχώρο – γυμναστήριο «Ευεξία» που βρίσκεται στην οδό Πατρέως 53 και Κορίνθου γωνία, στον 4ο όροφο, στην Πάτρα. Στην εκδήλωση οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι γονείς και συνοδοί τους θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε ένα κλίμα άκρως εορταστικό!

Και επειδή διατροφή και άσκηση πάνε μαζί, το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με γυμναστική για παιδιά από το εξειδικευμένο προσωπικό του νέου πολυχώρου άθλησης "Ευεξία" όπου υπεύθυνη είναι η Πατρινή γυμνάστρια Δώρα Λουκοδήμου, με πάνω από 15 χρόνια πορείας και εξέλιξης στον χώρο της γυμναστικής!

Το «Ευεξία» είναι ένας σύγχρονος, φιλικός χώρος που προσφέρεται για άθληση και γυμναστική τόσο το πρωί και το μεσημέρι όσο και το απόγευμα. Γυναίκες και άνδρες έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το στρες της καθημερινότητας και να γυμναστούν επιλέγοντας είτε αερόμπικ και pilates, είτε όργανα γυμναστικής όπως διάδρομος, βαράκια, κ.α. Στο χώρο λειτουργεί και χαμάμ.

Για το χάπενινγκ του Σαββάτου, όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου, «φορέστε λοιπόν τα αθλητικά σας και ελάτε με πολύ γιορτινή διάθεση να διασκεδάσουμε μαζί»!

Είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα 2610 220 159 και 2613 021998.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight