Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Νίκη χωρίς αντίκρισμα του Παναιγίαλειου επί του Πλατανιά στο Αίγιο

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Νίκη χωρίς αντίκρισ...

Οι μελανόλευκοι επιβλήθηκαν με 1-0 αλλά δεν βρέθηκαν στον επόμενο γύρο

Ο Πλατανιάς γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Παναιγιάλειο, στην τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, αλλά εξασφάλισε την πρόκριση για τους "16". Σκόρερ για τους Αιγιώτες ο Ζουνίνιο στο 43'.

"Γλυκιά" ήταν η ήττα στο Αίγιο (1-0) για τον Πλατανιά, καθώς σε συνδυασμό με το 2-1 του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα, οι Κρητικοί προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Παράσχος κατέβασε με αλλαγές την ομάδα του και το "πλήρωσε" καθώς οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερο πάθος και όρεξη για τη νίκη.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43ο λεπτό), ο Ζουνίνιο με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ και ο Παναιγάλειος κατάφερε να το κρατήσει μέχρι τέλους, πανηγυρίζοντας μια ιστορική νίκη, την πρώτη του απέναντι στον Πλατανιά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσα να είχαν πάρει έστω την ισοπαλία, εάν ο Γουνδουλάκης ήταν πιο εύστοχος στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που είχε.

Παναιγιάλειος: Μπαλτιμάς, Φωτιάς, Κολόκας, Σανδραβέλης, Γκοτσούλιας (46' Σπίνουλας), Σταμόγιαννος, Κρτσμάρεβιτς, Πέρεθ, Λινάρδος, Ζουνίνιο (Ρέλλας), Μίλιτς (70' Γκουτσίδης)

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Σελίν, Ιτούα, Γκόμες, Τζιμότζι, Γκνιάτιτς (46' Στανισάβλιεβιτς), Γουνδουλάκης, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Αποστολόπουλος (46' Ντίνας), Πάγκαλος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Ήττα του μαχητικού Παναιγιάλειου στην Κέρκυρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports