Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Με τον βουλευτή Θ.Παπαθεοδώρου συναντήθηκαν Τεχνολόγοι - Γεωπόνοι

Πάτρα: Με τον βουλευτή Θ.Παπαθεοδώρου συ...

Εξέθεσαν τα προβλήματα του κλάδου

Όπως αναφέρει το τμήμα Πάτρας της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων, "έπειτα από την απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου συνεχίζουμε την προσπάθεια συναντήσεων με τους φορείς της περιοχής , με στόχο την καλύτερη ενημέρωση τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας αλλά και την θεσμική μας υπόσταση η οποία πρέπει να ενισχυθεί πρώτα σε επίπεδο νομοθετικό και έπειτα σε επίπεδο φορέων.  Ως κλάδος έχουμε αποδείξει την επιστημονική μας κατάρτιση όμως η ίδια η πολιτεία δεν μας έχει δώσει τον ρόλο που μας αρμόζει και αυτός είναι ένας λόγος που η προσπάθεια μας επιβάλλεται να είναι όλο και πιο έντονη.

Την Παρασκευή 11/12/2015 απάντησε θετικά στο αίτημα μας ο Βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Παπαθεοδώρου Θεόδωρος . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του όπου του εκθέσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι απόφοιτοι της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και τους διάφορους προβληματισμούς μας για τα θέματα που μας αφορούν. Ο κύριος Παπαθεοδώρου άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απόψεις μας και κατ’ αρχήν ήταν θετικός στο να τις προωθήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Θεωρούμε ότι με τέτοιες συναντήσεις ανοίγει ένας μεγάλος δίαυλος επικοινωνίας με την πολιτεία και τους φορείς της με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατανόηση των απόψεών μας για την θέση των συναδέλφων μας στην αγορά εργασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις