Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ολυμπιακός: "Δικαστική η παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1"

Ολυμπιακός: "Δικαστική η παραμονή τ...

Η ανακοίνωση των "ερυθρολεύκων"

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά την απόρριψη της αίτησης των Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου, που ζητούσαν να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ως προς τον πραγματικό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η πειραϊκή ομάδα μιλά για «δικαστική παραμονή» των «πρασίνων» στην κατηγορία, καθώς χωρίς να το αναφέρει εννοεί ότι από τη στιγμή που η μεταβίβαση των μετοχών κρίθηκε «εικονική» θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να υποστεί τη συνέπεια του νόμου, που προβλέπει υποβιβασμό.

Η ανακοίνωση:

«Με την υπ’ αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).

Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.

Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.

Χαιρετίζουμε τη "δικαστική" παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Νέο σκάνδαλο στη FIFA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports