Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Νίκη χωρίς αγώνα για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Νίκη χωρίς αγώνα για την  Ακαδ...

Αρκέστηκε σε οικογενειακό διπλό

Νίκη στα χαρτιά πήρε η Ακαδημία των Σπορ με σκορ 10-0 (ά.ά) το Σαββάτο στο Κουκούλι επί του Αλκυών Ναυπλίου,  μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα δεν προσήλθε να αγωνιστεί και οι διαιτητές του αγώνα κ. κ. Βέργος – Αβράμης μετά την παρέλευση των 15’ αναμονής τους κατοχύρωσαν τον αγώνα υπέρ της Ακαδημίας των Σπορ.

Η νίκη αυτή είναι η τρίτη στην σειρά γεγονός που εδραιώνει  τους πράσινους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα έως τώρα έχοντας το απόλυτο το 3 στα 3.

Το τεχνικό δίδυμο  της Πατρινής ομάδος Ελένη Αραβαντινού και Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δεν έχασαν την ευκαιρία και αρκέστηκαν σε οικογενειακό διπλό μεταξύ των ανδρών  και της εφηβικής ομάδος,  όπου οι άνδρες νίκησαν με σκορ 30-18 (14-7).

Η σύνθεση των εφήβων με προπονήτρια την Ελένη Αραβαντινού ήταν: Παναγιωταρόπουλος Κ. 3 και  Π. 8, Μακρυδάκης 2, Γαβριήλ-Μπακόπουλος, Κριθαράς 1, Γ.  Καρύδης , Η. Παπανικολάου 2, Αγραπίδης, Κασάπης, Τσάμης 2, Λάγκης.

Η ανδρική ομάδα με προπονητή τον Γιάννη Παπαγιαννόπουλο αποτελείτο από τους παίκτες: Καλούδης 6, Μπακαφούκας 4, Σταυρόπουλος 2, Τριανταφύλλου 4, Α. Παπαγιανόπουλος, Γεωργίου 5, Λύγκας 3, Καραβανίδης, Καραγιάννης 6.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακαδημία των σπορ: "Οι φίλαθλοι μας δίνουν δύναμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports