Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται το S.O.L Festival από την Άλις Στέφου

Έρχεται το S.O.L Festival από την Άλις Στέφου

Στις 19-20 Δεκέμβριου

Το Pas Mal ανοίγει τις πόρτες του, στην Άλις Στέφου και την πολύ ωραία προσπάθεια της με το State of Life Festival, λίγο πριν τα Χριστούγεννα και με εναλλακτική διάθεση μας προτείνει να χαλαρώσουμε και να περάσουμε όμορφες στιγμές στον χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο χώρο του δίπλα στην θάλασσα. To x-mas S.O.L. fest  θα φιλοξενηθεί στο PASMAL στις 19-20 Δεκέμβριου.

Με μότο το "Create a state of life" το S.O.L Festival.

Συμμετέχουν:

Η Νέλη Βεργοπούλου – RBPD - μας παρουσιάζει την χειμερινή της συλλογή FW 2016-17 “Wild&Free”.Ιδιαίτερες παραστάσεις και prints αποτυπώνονται σε ξεχωριστά υφάσματα και μας ταξιδεύουν καθώς και μοναδικά κομμάτια προτάσεις για τις γιορτές.(www.richbitch.grfbhttps://www.facebook.com/rbandpd/) > H Λία Καστανίδη –ENOEME – θα μας κάνει να νοιώσουμε μοναδικά μέσα από την πολυτέλεια, την άνεση και την κομψότητα των μεταξωτών δημιουργιών της. Διαχρονικά και σύγχρονα.( www.enoeme.com )

Η Έφη Δολτσίνη –σχεδιάζει τσάντες με έμφαση στην ποιότητα και στην μοναδικότητα που δεν βγαίνουν εκτός μόδας. Θα μοιραστεί μαζί μας κομμάτια και από την καινούρια της Collection. ( www.efidolcini.com )

Στην παρέα προστίθεται ένας αξιόλογος καλλιτέχνης. Ο Γιώργος Μπούνιας, εικαστικός και συντηρητής έργων τέχνης και αρχαιοτήτων. Δραστηριοποιείται ως Freelancerκαι θα μας μαγέψει με τα έργα τέχνης του. (fb.com/giorgos.mpounias ) Η Αθηνά Κόκλα σχεδιάζει κοσμήματα ως μικρο-κατασκευές με λανθάνουσες αρχιτεκτονικές ποιότητες. Γοητευόμαστε με το πώς μπορεί κανείς να σχεδιάζει αντλώντας έμπνευση από μαθηματικές έννοιες όπως fractals, φυσικές μορφές όπως η ακολουθία Fibonacci και αρχιτεκτονικά έργα τύπου Oscar Niemeyer. ( www.thejewelunit.wordpress.com )

Ο Κωνσταντίνος Τσίγκας είναι ειδικός να δημιουργεί ρομαντική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Τα κεριά σόγιας SIDDHARTA SOYA CANDLES είναι ένα ανανεώσιμο φυτικό προϊόν με συνεχώς αναπτυσσόμενη δημοτικότητα λόγω των φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον ιδιοτήτων του. Εμπνέεται από τα φυσικά τοπία, τις πανέμορφες εικόνες της άνοιξης, τα ρομαντικά βράδια του καλοκαιριού.( Fb/ Konstantinos Tsigas)

Η Μαγδαλινή Πάστρα και η επιμονή της για την διακόσμηση και τα ταξίδια παντρεύτηκαν και έφεραν ως αποτέλεσμα τον Έναστρον. 32 χρόνια στο κέντρο της Πάτρας με φαντασία και αγάπη για το χειροποίητο έπιπλο, τα είδη διακόσμησης από το εξωτερικό, δημιουργίες σε countryστυλ και φυσικά το προσωπικό και μοναδικό γούστο η ιδιοκτήτρια αυτού του πολύ όμορφου χώρου θα είναι στο S.O.L festival

Η Ματίνα Γεωργουδή, την Κυριακή, στις 20.12 από τις 16:00 εως τις 19:00 , θα μεταμορφώσει με την τέχνη του Makeup, σε γιορτινή διάθεση, 8 γυναίκες μέσα από την κλήρωση τουevent μας στο facebook.

Οι Σεφ Νίκος Νεζερίτης & Βασιλεία Μολόχα μας μυούν σε ελληνικές Roustic γεύσεις με επιρροές ανά την Ελλάδα. Τέλος το S.O.L. Festival ( State Of Life ) φτάνει στον προορισμό του ταξιδιού (αφού έχει καλωσορίσει τις γιορτές) με ένα πάρτι μουσικής & διασκέδασης υπό τους ήχους των D.J.’s : Andy S & Μαρία Μπρούζου .

Create a … State Of Life

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight