Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πλούσιο το δεύτερο πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο: Πλούσιο το δεύτερο πιάτο της...

Τα φώτα στο Αίγιο, που ο Παναιγιάλειος υποδέχεται τον Ολυμπιακό

Η μέρα με τα περισσότερα παιχνίδια από το τριήμερο του Κυπέλλου είναι η Τετάρτη. Περιλαμβάνει 7 σημαντικές αναμετρήσεις.

Οι περισσότερες ομάδες της Σουπερλίγκ κάνουν το καθιερωμένο rotation με πολλές αλλαγές. Το βλέμματα πέφτουν σε Αίγιο, ΟΑΚΑ και Λάρισα.

Εκτεταμένο rotation, σε όλες τις θέσεις πλην της επίθεσης, από τον Γκουστάβο Πογέτ στον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός αποστολής πολλοί βασικοί της ΑΕΚ. Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Τετάρτης (17:15) για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου.

Κόσμο και κοσμάκη “έκοψε” ο Μάρκο Σίλβα από το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (19.30) στο Αίγιο. Ο Σίλβα δεν φαίνεται να πηγαίνει σε έντεκα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί ούτε στο οικογενειακό διπλό, όπως είχε συμβεί με τον Πλατανιά.

Προφανώς θα χρησιμοποιήσει και κάποιους από τους βασικούς, γιατί μετά την ισοπαλία με τους Χανιώτες στο Καραϊσκάκη, θέλει τη νίκη στο Αίγιο για να εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την Τετάρτη (15.00) στο "AEL FC Arena" την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου. Η ομάδα του κάμπου προέρχεται από το εκτός έδρας 4-1 κόντρα στον Πανελευσινιακό και με νίκη απέναντι στους ακρίτες εξασφαλίζει την πρόκριση.

Η Ξάνθη είχε ηττηθεί στην έδρα της στην 1η αγωνιστική. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έχασε με 1-0 και τώρα η απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος στον κάμπο είναι επιτακτική.

Τον πρώτο του εντός έδρας αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει την Τετάρτη (14.30) ο Λεβαδειακός, αντιμετωπίζοντας την Κέρκυρα στο Δημοτικό στάδιο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, της 2ης φάσης του θεσμού.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Βοσνιάδης πήρε για λογαριασμό της Κέρκυρας 24 παίκτες, οι οποίοι προορίζονται και για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά και αυτόν με την ΑΕΛ την Κυριακή (6/12).

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη στα Χανιά με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον πρωτοπόρο του 1ου ομίλου Απόλλων Σμύρνης.

Οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της πρόκρισης ενώ οι "κυανόλευκοι" αν κάνουν το διπλό θα εξασφαλίσουν αυτομάτως και την πρόκριση τους.

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κισσαμικό (15:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Ώρα για ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές αλλά και για ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ έως τώρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

ΑΕΛ – Skoda Ξάνθη (15:00, AEL FC Arena)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα (15:00, Δημ. Λιβαδειάς)

Κισσαμικός – Αστέρας Τρίπολης (15:00, Μάλεμε)

ΑΕΛ Καλλονής – Πανσερραϊκός (15:00, Δημ. Μυτιλήνης)

Πλατανιάς – Απόλλων Σμύρνης (17:15, Δημ. Περιβολίων)

ΑΕΚ – Πανελευσινιακός (17:15, ΟΑΚΑ)

Παναιγιάλειος – Ολυμπιακός (19:30, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Πρώτη νίκη του Ατρόμητου με τον Δέλλα προπονητή, στην Λαμία
Ποδόσφαιρο: Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ο Πανιώνιος

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports