Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Μωραΐτης εναντίον Σάκη Ρουβα : «Έχει θράσος να λέει πως μαζί υποφέραμε»

Νίκος Μωραΐτης εναντίον Σάκη Ρουβα : «Έχ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι είπε σρ συνέντευξή του

Μιλώντας στο Hit-channel.com και την Ηρώ Τζημίκα, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης μίλησε για τον Σάκη Ρουωά. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Έχω μετανιώσει και το έχω πει σε μία συνέντευξη, οπότε δεν θα ήθελα να επανέλθω. Θα σου πω όμως και έναν ακόμη για τον οποίον το μετάνιωσα. Μετανιώνω που έδωσα τραγούδι στον Σάκη Ρουβά. Θεωρώ ανεκδιήγητη την παρέμβαση του στο δημοψήφισμα. Έχω αγαπημένους φίλους που ψήφισαν "ναι" και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την επιλογή τους. Όμως ο Ρουβάς πήγε κι έκανε ένα επαγγελματικά σκηνοθετημένο βίντεο, σε μπαλκόνι που να βλέπει πολυκατοικίες κι όχι προφανώς τον κήπο του σπιτιού του, για να μας πει ότι όλοι μας υποφέρουμε από την κρίση και να προσπαθήσει να κοροϊδέψει τον κόσμο».

Ο ίδιος, μάλιστα, συμπλήρωσε: «Εγώ, που δεν είμαι ο Ρουβάς, δεν τολμώ να πω ότι υπέφερα από την κρίση. Όσο κι αν έχει μειωθεί το εισόδημα μου, είμαι από τους προνομιούχους που είχα επιτυχίες μέσα στην κρίση και μπορώ να ζω καλύτερα από την πλειοψηφία του κόσμου σήμερα. Αναρωτιέμαι λοιπόν, πώς ένας σταρ που ακριβοπληρώνεται για την κάθε στιγμή που θα ανοίξει το στόμα του, έχει το θράσος να πει πως μαζί υποφέραμε; Η κρίση με βοήθησε πολύ να κάνω το ξεκαθάρισμα μέσα μου, να αποφασίσω με ποιους δεν θέλω να συνεργαστώ με τίποτα. Ο Ρουβάς είναι ένας από αυτούς, κι όσοι φυσικά έχουν εκδηλώσει φιλικά αισθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις