Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα φωτιστεί Χριστουγεννιάτικα η Πάτρα - Ανάβει ο φωτισμός την Παρασκευή το απόγευμα

Θα φωτιστεί Χριστουγεννιάτικα η Πάτρα - ...

Στις 19.00 με εντολή του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Απ’ όσο θα παρατηρήσατε ήδη από την Τετάρτη το βράδυ σε κάποιους από τους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας έχει ανάψει ο γιορτινός Χριστουγεννιάτικος φωτισμός.

Προς το παρόν η γιορτινή φωταγώγηση γίνεται δοκιμαστικά μιας και επισήμως το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου φωτεινού διάκοσμου στο κέντρο της Αχαικής πρωτεύουσας θα γίνει τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2015, από την πλατεία Γεωργίου, παρουσία του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος και θα δώσει το σύνθημα για να «ντυθεί» με Χριστουγεννιάτικα φώτα, λαμπιόνια και φιγούρες η Πάτρα, γεγονός που θα δώσει έναν άλλο αέρα και μία χαρμόσυνη εικόνα στην πόλη ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Φέτος είναι γεγονός πως ο γιορτινός διάκοσμος θα ανάψει λίγο νωρίτερα από πέρυσι και με σκοπό φυσικά να είναι αρκούντως γιορτινή η ατμόσφαιρα στην πόλη και κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου, την Κυριακή και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, ο διάκοσμος έχει τοποθετηθεί εξ ολοκλήρου από τους εργαζόμενους του Τομέα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Πατρέων και θα φωτίσει όχι μόνο το κέντρο της πόλης αλλά σταδιακά και τις συνοικίες του Δήμου. Επίσης αντικαταστάθηκε ο παλιός φωτισμός με νέο, τύπου LED, προκειμένου να δοθεί νέο ύφος στον διάκοσμο αλλά και για λόγους οικονομίας, αφού θα εξοικονομηθεί την περίοδο που θα είναι αναμμένα τα φώτα περίπου 8.000 ευρώ από την κατανάλωση ρεύματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις