Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Γαλλικών"... συνέχεια από τον Μεϊμαράκη- Τ' άκουσε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά!

"Γαλλικών"... συνέχεια από τον...

Η κόντα καλά κρατά...

Η κόντρα Μεϊμαράκη – Σαμαρά έχει και... παράπλευρες απώλειες. Στην προκειμένη περίπτωση η απώλεια έχει και ονοματεπώνυμο. Νίκος Τσιούτσας. Ο στενός συνεργάτης των Αντώνη Σαμαρά είχε χοντρό επεισόδιο στο διάδρομο της Βουλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, καθώς οι φωνές ακούστηκαν μέχρι... το κυλικείο του Κοινοβουλίου!

Ο κ. Μεϊμαράκης συζητούσε με δημοσιογράφους όταν τους πλησίασε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τσιούτσιας. Όταν τον είδε ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ήρθε ο Τσιούτσιας. Εγώ φεύγω, γιατί ό,τι ακούει μεταφέρει και το παραφράζει " δείχνοντας με το χέρι του την πόρτα του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Τσιούτσιας αντέδρασε λέγοντας: “Εγώ, πρόεδρε;” για να πάρει την απάντηση: "Ναι, εσύ. Για σένα μου λένε, ρε Νικόλα".

Στη συνέχεια, ο απελθών πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του είπε: "Εσείς τον ξέρατε τον Κλωνάρη (σ.σ της εταιρείας infosolution που ανέλαβε τη... μη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών). Δεν τον ήξερα εγώ".

Ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά ακούστηκε να λέει: “Ούτε κατ΄ όψιν”, κάτι που προκάλεσε την οργή του κ. Μεϊμαράκη: “Τι είπες; Πες μου τώρα τι είπες!”

Ο κ. Τσιούτσιας αρκέστηκε να πει ένα “με αδικείς” και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε τον τελευταίο λόγο: “Το άκουσες αυτό που σου λέω;Το άκουσες;" Να προσέχεις”.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για... μπούλινγκ προς τον κ. Τσιούτσια και για αναίτια επίθεση που στόχο είχε τον ίδιο!

“Εγώ κάνω πολιτική, όχι παραπολιτική”, φέρεται να απάντησε ο κ. Μεϊμαράκης.

Μια ωραία ατμόσφαιρα..."

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις