Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Κατερίνα Γατοπούλου μίλησε στο Forum Ανάπτυξης 2015 καλεσμένη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας

Η Κατερίνα Γατοπούλου μίλησε στο Forum Α...

Αναφέρθηκε στην ''εμπειρία 14 μηνών διοίκησης του Καραμανδανείου Νοσοκομείου''

Το περασμένο Σάββατο 21/11/2015 είχε προσκληθεί και μίλησε στο ξενοδοχείο ''Αστήρ'', στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Forum Ανάπτυξης, η Διοικήτρια α/α του Καραμανδανείου Κατερίνα Γατοπούλου.

Η κυρία Γατοπούλου καλεσμένη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας, μετείχε στην εκδήλωσή του με θέμα ''Διαδρομές προόδου, από το καθήκον... στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ''. Στην ίδια εκδήλωση, της οποίας την διοργάνωση είχαν οι κ.κ. Γκέκα Ελένη, Πρόεδρος, Μαντέλη Γεωργία, Καλλιάφα-Σπανού Άννα και Μπαρτζίλα Παυλίνα του Σοροπτιμιστικού και τον συντονισμό-παρουσίαση η δημοσιογράφος κ. Νατάσα Ράγιου-Μεντζελοπούλου, μίλησαν και οι κ.κ. Τσάκωνα Ιωάννα Ψυχολόγος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δ. Ελλάδος και Κοντονή Νέλλυ Κοινωνική λειτουργός στο Νοσοκομείο ''Άγιος Άνδρέας''.

Η κ. Γατοπούλου όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ξεκίνησε την ομιλία της με θέμα ''Εμπειρία 14ων μηνών διοίκησης Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων'' με μία συγκινητική αναφορά στην δωρεά του αείμνηστου Ιωάννη Καραμανδάνη, λόγω του θανάτου του μοναχογιού του, λέγοντας ''για την ανείπωτη δυστυχία που έγινε διαχρονική ευεργεσία'', ευεργεσία όχι μόνο για την Πάτρα και τον Νομό αλλά για όλη την Δ. Ελλάδα, σκορπίζοντας την συγκίνηση σε όλο το πολυπληθές ακροατήριο.

Αφού έκανε μία ανασκόπηση των δικών της πεπραγμένων κατά τους 14 μήνες της αμισθί -όπως ιδιαιτέρως τόνισε η κ. Ράγιου όταν την προλόγισε- διοικήσεώς της, δημοσιοποίησε τους ήδη δρομολογημένους στόχους της, όπως ολοκλήρωση διαγωνισμών για βάψιμο εσωτερικά θαλάμων ασθενών, εξεταστηρίων, γραφείων, για εγκατάσταση νέων ενεργειακών μπαλκονοπορτών, σιτών στα παράθυρα θαλάμων νοσηλείας, τεντών στον τρίτο όροφο του νοσοκομείου, χάρις στην οικονομική επιχορήγηση από την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, και κυρίως τις ενέργειές της ως Διοικήτρια για τακτοποίηση και Νομιμοποίηση του κεντρικού κτιρίου του Καραμανδανείου, το οποίο παρέμενε αυθαίρετο!

Όπως συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση, η κυρία Γατοπούλου τόνισε το τρισυπόστατο του Καραμανδανείου, που απαρτίζεται από το κεντρικό Καραμανδάνειο, το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο και το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΠΙΚΠΑ), με σημαντική ιατρονοσηλευτική και κοινωνική προσφορά και τα τρία!

Εξήρε την απόδοση των εργαζομένων ενώ ανακοίνωσε και τους αμέσως επόμενους στόχους της υπέρ Καραμανδανείου, όπως αγορά για αξονικό τομογράφο, μετατροπή του καυσίμου από πετρέλαιο σε υγραέριο για καθοριστική μείωση του κόστους. Έκλεισε την ομιλία της παραφράζοντας τους γνωστούς στίχους του Ελύτη ''Για το Καραμανδάνειο όλα τα κυπαρίσσια δείχνουν ξημέρωμα, όλα τα δάχτυλα δείχνουν φως!'', αποσπώντας το χειροκρότημα του ακροατηρίου.

Ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία της Κατερίνας Γατοπούλου ήταν και η κ. Βέργη Λέτα, Πρόεδρος της Παναθηναικής, η οποία με συγκινητική παρέμβασή της ανακοίνωσε δωρεά υπέρ του Καραμανδανείου Νοσοκομείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ''το Καραμανδάνειο είμαστε εμείς!'', εκφράζοντας έτσι την αγάπη και το ενδιαφέρον των συμπολιτών για το μοναδικό Παιδιατρικό Νοσοκομείο της ευρύτερης περιοχής!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις