Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Νικολίνα Χριστοπούλου αφού έβαλε γυαλιά στους Αυστραλούς τους ...φοράει αρχαιελληνικά σανδάλια

Η Πατρινή Νικολίνα Χριστοπούλου αφού έβα...

Η φίρμα της Kito 1981 παρουσίασε την πρ΄τη συλλογή σανδαλιών made in Greece

Ξεκίνησε την καριέρα της ως σχεδιάστρια γυαλιών ηλίου στην Αυστραλία και πλέον η Πατρινή  Νικολίνα Χριστοπούλου επεκτείνεται και σε άλλους τομείς της μόδας όπως είναι τα σανδάλια. Οι αρχαιοελληνικές αναφορές είναι σαφείς στις δημιουργίες της φίρμας της Kito 1981.

Η Νικολίνα Χριστοπούλου σπούδασε στην Ιταλία και το 2001 επέστρεψε στη γενέτειρά της την Πάτρα, όπου ίδρυσε τη δική της εταιρεία ονόματι Kito 1981. Στα χρόνια που μεσολάβησαν, ταξίδευε σε Ευρώπη και Αμερική ως buyer γνωστών οίκων μόδας.

Το 2011, σε ηλικία 33 ετών, πήγε στην Αυστραλία με μια βαλίτσα στο χέρι για να συμμετάσχει σε μία έκθεση του The Optical Distributors & Manufacturers Association στο Σίδνεϊ και δεν έφυγε ποτέ.

Η Νικολίνα, παρ' ότι αγάπησε την Αυστραλία και αποφάσισε να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ, δεν ξεχνά την Ελλάδα.

«Ύστερα από την τελευταία μου επίσκεψη στην Ελλάδα, αποφάσισα μαζί με την Αυστραλή δημοσιογράφο, Caitlin Bishop, να λανσάρουμε μία νέα εταιρεία, της οποίας τα προϊόντα είναι αυστηρά χειροποίητα και εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα και  διατίθενται σε επιλεγμένες μπουτίκ".

Ήδη η νέα προσπάθεια μετρά ένα επιτυχημένο ξεκίνημα με τη συμμετοχή στο Face Fashion του Σύδνεϊ, όπου παρουσίασαν τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια τους.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight