Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έσπερος ΑΟΠΑ: Επιτέλους νίκη για τα κορίτσια

Έσπερος ΑΟΠΑ: Επιτέλους νίκη για τα κορίτσια

Με 60-39 του Απόλλωνα Καλαμάτας

Με 60-39 επικράτησε η γυναικεία ομάδα του Έσπερου ΑΟΠΑ του Απόλλωνα Καλαμάτας πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

«Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε πάσει θυσία να κερδίσουμε. Δουλέψαμε σκληρά στη διάρκεια όλης της εβδομάδας και η δουλειά που κάναμε βγήκε στο παρκέ την ώρα του αγώνα, ειδικά από το β΄ 10λεπτο και έπειτα», δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Γιάννης Μπαζίνας και συμπλήρωσε:

«Ημασταν καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, παρότι υποπέσαμε και σε κάποια λαθάκια τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου, αλλά και στον Βαγγέλη Φλωράτο, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στην ομάδα το προηγούμενο διάστημα.

Ηταν μια νίκη ουσίας, αλλά κυρίως ψυχολογίας που μας ανεβάζει ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Είμαι ικανοποιημένος γιατί πάνω από όλα οι παίκτριές μου έδειξαν χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι που πριν την έναρξή του είχε μπει το πρέπει. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπαίναμε καλά στα α΄ ημίχρονα, όμως σιγά-σιγά προσπαθούμε αυτό να το αλλάξουμε».

Διαιτητές: Δελαγραμμάτικας και Χριστοδουλάκης.

Τα 10λεπτα: 18-18, 17-10, 10-6, 15-5.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Αντωνίου 2, Φλογερά 4, Γιαννακοπούλου 28, Μαρίνη 2, Μαρούντα 6, Κομπατσιάρη, Ντάρλα 5 (1), Ανέστη 2, Καραγιάννη, Παπανδριοπούλου 5, Λαγοπάτη 6, Λαντάβου.

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Βεργινάδη 9, Κοντέλα 10, Σαμιώτη, Θάνου 2, Πηλιώτη, Αντωγιαννάκη 2, Μπακετέα 11 (1), Παπακωνσταντίνου 2, Μπούζα, Φωτεινάκη 3, Σιαμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έσπερος ΑΟΠΑ: Ήττα για τα κορίτσια στην Αγ. Παρασκευή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports