Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Live εμφάνιση του Απόστολου Γουγουλάκη αυτό το Σάββατο στην Πάτρα

Live εμφάνιση του Απόστολου Γουγουλάκη α...

Στις 21.30 στο Cinema café στην οδό Γεροκωστοπούλου

Ο μουσικός-ερμηνευτής-στιχουργός και συνθέτης Απόστολος Γουγουλάκης θα εμφανιστεί live αυτό το Σάββατο 21-11-2015 στις 21.30 το βράδυ, στο Cinema café στην οδό Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.

O Aπόστολος Γουγουλάκης έχει γεννηθεί στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Στα έξι του ξεκίνησε να τραγουδά σε χορωδία. Ακολούθησαν μαθήματα στην κλασική κιθάρα και στην Θεωρία της μουσικής. Στα δεκαέξι του συνειδητοποίησε όπως αναφέρει ο ίδιος με χιούμορ ότι η κλασική μουσική δεν έχει πέραση στα κορίτσια οπότε συνεχίζει τις σπουδές του στην ηλεκτρική κιθάρα λαμβάνοντας συγχρόνως μέρος σε συναυλίες με διάφορα τοπικά γκρουπ.

Μετά πήρε μέρος σε διαγωνισμό του Ωδείου του Βόλου και το 2004 ξεκίνησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πάτρα, προσπαθώντας να βρει τον ήχο του. Το διάστημα αυτό συνεργάστηκε με πολλούς μουσικούς.

Το 2009 τραγούδησε με το ελληνικό συγκρότημα Υγρό Πυρ στην Τεχνόπολη στην Αθήνα με στόχο να κατακτηθεί η πρωτεύουσα. Το καλοκαίρι του 2010, ο Απόστολος Γουγουλάκης και η μπάντα του, διαγωνίστηκαν στο παγκόσμιο φεστιβάλ BIM της Πολωνίας κερδίζοντας το τέταρτο χρηματικό έπαθλο με προσωπικές συνθέσεις.Το καλοκαίρι του 2011 ο Απόστολος Γουγουλάκης & The kg συμμετέχουν σε φεστιβάλ με τον Δημήτρη Πουλικάκο, τους Απροσάρμοστους, τον Λάκη Παπαδόπουλο και το Γιάννη Γιοκαρίνη. Κάνει και σπουδές πιάνου και τελειώνει τα Ανώτερα Θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών ενώ ταυτόχρονα κυκλοφόρησε την πρώτη προσωπική δουλειά με τίτλο "Είδα Φως και Βγήκα".

Ο Απόστολος Γουγουλάκης διασκεύασε και το ρεμπέτικο "Από Λίγο Λίγο" σε στίχους - μουσική: Αντώνη Διαμαντίδη.

Η ηχογράφηση-Μίξη-Mastering έγινε στα Noisebox Studio του Σάκη Μπάστα, στην Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life