Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζονται τα λουκέτα - Έκλεισε γνωστό καφέ που λειτουργούσε στα Ψηλαλώνια της Πάτρας

Συνεχίζονται τα λουκέτα - Έκλεισε γνωστό...

Γύρω από την πλατεία έχουν κλείσει τα τελευταία χρόνια πάνω από πέντε μαγαζιά

Το να γράφεις ότι κλείνει μία επιχείρηση στην σημερινή ανελέητη εποχή της κρίσης πλέον δεν κάνει εντύπωση. Ωστόσο συμβαίνει και μάλιστα συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρήσαμε στο πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων κοντά στο υποκατάστημα της Alpha Bank πως έχει μπει ενοικιαστήριο στο μαγαζί όπου άλλοτε λειτουργούσε γνωστή επιχείρηση εστίασης και αναψυχής που είχε αρκετή πελατεία και προσέφερε υψηλής ποιότητας εδέσματα, καφέ και άλλα ροφήματα.

Ο λόγος σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr για το «Νηπιαγωγείο» που πλέον δεν λειτουργεί στην πλ. Υψηλών Αλωνίων. Ήταν μάλιστα ένα στέκι όπου συχνά τα σαββατοκύριακα δεν έβρισκες καρέκλα από τους γονείς που συνδύαζαν τον καφέ ή το σνακ τους με το να αφήνουν τα παιδιά τους να παίζουν στην παιδική χαρά της πλατείας μπροστά τους.

Πιθανόν η επιχείρηση να μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο. Πάντως και στα Ψηλαλώνια, την πιο όμορφη και «ανοικτή» πλατεία της Πάτρας έχουν αρχίσει να πληθαίνουν τα άδεια μαγαζιά. Προ μηνών έκλεισε καφετέρια που λειτουργούσε κοντά στην συμβολή με την οδό Νίκου Τεμπονέρα ενώ τουλάχιστον άλλα δύο μαγαζιά όπου παλιότερα ήσαν καφετέριες, το ένα ακριβώς στο τέλος της ανόδου της Αθανασίου Διάκου παραμένουν «ερμητικά» κλειστά.

Το μόνο παρήγορο στοιχείο που εντοπίσαμε είναι πως στο μαγαζί στη γωνία Αθ. Διάκου και Δημ. Γούναρη όπου μέχρι προ δύο μηνών λειτουργούσε η επιχείρηση εστίασης Palazzo di massa (έκλεισε κι αυτή) θα ανοίξει σε λίγο καιρό νέα επιχείρηση καφέ πολύ γνωστής αλυσίδας franchise.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις