Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Μονόδρομος η νίκη για τον Παναθηναϊκό - Υποδέχεται σήμερα την Ζαλγκίρις

Ευρωλίγκα: Μονόδρομος η νίκη για τον Παν...

Στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων

Αναγκασμένος να παίζει από νωρίς «με την πλάτη στον τοίχο» είναι ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται απόψε στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τη Ζαλγκίρις Κάουνας (21:45), για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Το ξεκίνημα των «πρασίνων» στην εφετινή Euroleague είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που περίμεναν οι οπαδοί τους μετά τη σημαντική ενίσχυση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και την αλλαγή προπονητή. Με τρεις ήττες στα τέσσερα πρώτα ματς (όλες εκτός έδρας) γίνεται αντιληπτό ότι η σημερινή αναμέτρηση με τους Λιθουανούς είναι από αυτές που χαρακτηρίζονταιο «χωρίς αύριο» και η νίκη αποτελεί μονόδρομο για το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ενδεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα όχι μόνο θα αυξήσει τη γκρίνια και τον προβληματισμό που ήδη υπάρχει και προς το πρόσωπο του προπονητή, αλλά και των παικτών, αλλά θα φέρει το «τριφύλλι» σε δεινή θέση σε ό,τι αφορά την υπόθεση πρόκριση στο Top 16 του θεσμού.

Ο τραυματίας, Τζέιμς Γκιστ αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα για τον Σέρβο τεχνικό, αν και όπως όλα δείχνουν θα συμπεριφθεί στην 12άδα του αγώνα. Το αν θα παίξει ή, όχι αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Οι πιθανότητες, πάντως, είναι με το μέρος του Αμερικανού φόργουορντ, η απουσία του οποίου στην Πολωνία φάνηκε ιδιαίτερα.

Με νάρθηκα στο δάκτυλο του χεριού του θα παίξει ο Νικ Καλάθης, μετά το κάταγμα που υπέστη πρόσφατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports