Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από τις έξι το πρωί περιμέναν έξω από τη ΔΕΗ για να μην τους κόψουν το ρεύμα – Εκνευρισμός και μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Από τις έξι το πρωί περιμέναν έξω...
Βγενόπουλος Φάνης

Πάνω από 200 άτομα πήγαν να διακανονίσουν την οφειλή τους

Η… εφόρμηση των τελευταίων ημερών της ΔΕΗ με τις διακοπές ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που χρωστούν, έχει κινητοποιήσει τους Πατρινούς που χρωστούν και οι οποίοι σπεύδουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους, ώστε να μην μείνουν χωρίς ρεύμα. Το πρωί της Τετάρτης, όπως πληροφορείται το thebest.gr, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων περίμεναν άνθρωποι από τις 6 το πρωί, αν και αρμόδιο γραφείο λειτουργεί από τις 9 το πρωί!

Στους πολίτες που περίμεναν δόθηκαν αριθμοί προτεραιότητας, ωστόσο στο γραφείο διακανονισμών υπάρχουν μόλις δυο υπάλληλοι οι καταναλωτές πρέπει να περιμένουν με τις ώρες για να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 200 άτομα προσήλθαν την Τετάρτη για να διακανονίσουν την οφειλή τους, ωστόσο δεν εξυπηρετήθηκαν όλοι, καθώς το γραφείο λειτουργεί μέχρι τις 12 το μεσημέρι, ενώ από τις 12 μέχρι τις 14.00, εξυπηρετούνται μόνο οι καταναλωτές που τους έχει διακοπεί η σύνδεση.

Η πολύωρη αναμονή, σε συνδυασμό με την απειλή της διακοπής της ηλεκτροδότησης ή ακόμη και της ήδη διακοπείσας σύνδεσης, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό και αγανάκτηση.

Χαρακτηριστικό, όπως πληροφορήθηκε από αυτόπτες το thebest.gr, ήταν το ξέσπασμα μιας γυναίκας, η οποία έχασε πρόσφατα τον άνδρα της από έμφραγμα σε ηλικία μόλις 40 ετών και την άφησε πίσω με τρία μικρά παιδιά, και της είχαν κόψει το ρεύμα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Διαμαρτυρία στη ΔΕΗ και "εισβολή" στο γραφείο του Διευθυντή για να σταματήσουν "εδώ και τώρα" οι διακοπές ρεύματος στα αδύναμα νοικοκυριά - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ξεκίνησαν ήδη οι διακοπές ρεύματος στα νοικοκυριά – Πάνω από 4.000 συνδέσεις στο «στόχαστρο» της ΔΕΗ για την Αχαΐα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις