Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρα πρεμιέρα της ΕΘνικής νέων στα προριματικά του EURO

Ποδόσφαιρο: Νικηφόρα πρεμιέρα της ΕΘνική...

Η Εθνική ομάδα επιβλήθηκε με 1-0 της Λιθουανίας

Ο Λάζαρος Λάμπρου, οδήγησε την Εθνική Νέων στην πρώτη της νίκη στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro U19 με το γκολ που πέτυχε στο 1-0 κόντρα στη Λιθουανία.

Πρεμιέρα με το δεξί για την Εθνική Νέων στο πλαίσιο του 7ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Πορτογαλία καθώς οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Λιθουανίας και κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λάζαρος Λάμπρου στο 12' με τον άσο του Παναθηναϊκού να δέχεται την όμορφη πάσα από τον Βιδάλη και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Εν συνεχεία τόσο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα όσο και η Λιθουανία είχαν κάποιες καλές στιγμές αλλά το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και έτσι η Ελλάδα έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Εθνική Ελλάδος: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης, Πατράλης, Μανθάτης (90' Μελίσοπουλος), Β. Αγγελόπουλος (72' Μεγαρίτης), Ανδρούτσος, Ρεγκάκος (64' Σταθόπουλος), Λάμπρου

Εθνική Λιθουανίας: Αδαμόνης, Σβεϊκάιουσκας, Λαούκις, Μπαράουσκας, Μπλαζεβίτσιους (46' Σεσπλαούκις), Μπρασεβίτσιους, Λασίσκας, Γιουργκελεβίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Βίρσκας (70' Κόνικας), Μεγελάιτης (59' Ζανόνις).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη το Λουξεμβούργο - Ελλάδα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports