Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη ανάσα του Παναιτωλικού επί των Ιωαννίνων

Σουπερλίγκ: Νίκη ανάσα του Παναιτωλικού ...

Οι Αγρινιώτες επιβλήθηκαν με 2-1 του ΠΑΣ στο Αγρίνιο

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναιτωλικός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), σημειώνοντας την 1η του νίκη μετά την 3η αγωνιστική και απομακρύνθηκε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την 3η αγωνιστική και την επικράτηση τους επί του Πανθρακικού ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και είδαν μάλιστα τον αντίπαλο τους να τους προσπερνάει στον βαθμολογικό πίνακα. Οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη αν ήταν πιο εύστοχοι θα μπορούσαν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Βέβαια είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν εκπληκτικό Κυριακίδη ο οποίος σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις έκανε σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν στην εστία του και κάλλιστα μαζί με τον Ρουσκουγιέδα διεκδικεί τον τίτλο του MVP από πλευράς γηπεδούχων.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αλλά έχασε δυο καλές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους μετά το 20', ισορρόπησαν το ματς και άρχισαν να απειλούν και αυτοί με την σειρά τους. Βρήκαν ένα τυχερό γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, στο 43', και αυτό έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες για να βάλουν και άλλα τέρματα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους. Το 2-0 ήρθε στο 56' από τον Μαρκόφσκι και μέχρι το 70' ο Παναιτωλικός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ανάλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, βρέθηκε στην περιοχή του Κυριακίδη, απείλησε, δεν κατάφερε όμως να φέρει το ματς στα ίσια και πέτυχε μόνο το γκολ με το οποίο μείωσε το σκορ στο 90' με τον Ηλιάδη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΓΚΟΛ: 43' Τσουκαλάς (αυτογκόλ), 56' Μαρκόφσκι/90' Ηλιάδης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ): Κυριακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (87' Κωνσταντινόπουλος), Παπάζογλου, Πάουλο, Κέβιν, Μάκος, Μύγας, Ουαρντά, Κάπελ (76' Κόρσενς), Ρουσκουγιέδα (71' Ρουμπουλάκου), Μαρκόφσκι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΠΕΤΡΑΚΗΣ): Βελλίδης, Καρανίκας (61' Λίλα), Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τσουκαλάς (54' Μανιάς), Κοζορώνης, Ακόστα (76' Ηλιάδης), Τσάβες, Γιάκος, Ίλιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Μεγάλο διπλό του Αστέρα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports