Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιμοδοσία την Τρίτη το απόγευμα στην Χριστιανική Εστία Πατρών

Αιμοδοσία την Τρίτη το απόγευμα στην Χρι...

Την Πέμπτη και την Παρασκευή πανηγυρίζει το παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου

Την ερχόμενη Πέμπτη 12/11/2015 και ώρα 6 το απόγευμα στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου του πνευματικού – εκκλησιαστικού σωματείου της Χριστιανικής Εστίας Πατρών (στην οδό Μιαούλη 57, ισόγειο) θα τελεστεί Εσπερινός και ανήμερα την Παρασκευή 13/11/2015 Πανηγυρική Θεία λειτουργία για να τιμηθεί ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος, ο εορτάζων προστάτης μας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Χριστιανικής Εστίας.

Στο μεταξύ την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 από τις 5.30 το απόγευμα έως και τις 9 το βράδυ θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο της Χριστιανικής Εστίας Πατρών, Μιαούλη 57 στον 3ο όροφο σε συνεργασία με τα τοπικά Κρατικά νοσηλευτικά ιδρύματα.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των επικεφαλής της Χριστιανικής Εστίας που δείχνει περισσή ευαισθησία και ανθρωπιά μιας και το αίμα όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα ύψιστης αξίας αγαθό που μας δώρισε ο Θεός και το οποίο σώζει ζωές.

Όπως αναφέρει και το χαρακτηριστικό σύνθημα της αιμοδοσίας που θα λάβει χώρα την Τρίτη το απόγευμα στην Χριστιανική Εστία Πατρών είναι «Χάρισε ζωή… είναι στο αίμα σου!!! Πες το και σε άλλους!».

*Να προσθέσουμε τέλος πως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, παραμονή της σημερινής εορτής του Αγίου θαυματουργού Νεκταρίου, μίλησε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών ο θεολόγος κ. Δημήτριος Κεχαγιάς με θέμα:«Άγιος Νεκτάριος: ένας Άγιος συκοφαντημένος».

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις