Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Νίκη θρίλερ του Κόροιβου στην Κηφισιά

Α1 μπάσκετ: Νίκη θρίλερ του Κόροιβου στην Κηφισιά

Οι ομάδα της Αμαλιάδας επικράτησε με 61-60 σε ένα παιχνίδι με δραματικό φινάλε

Δράμα στο «Ζηρίνειο» με τον Κόροιβο, να παίρνει 3η νίκη στη σεζόν, επί της Κηφισιάς με 61-60. Δραματικό φινάλε στο ματς με τον Γκίκα να πατάει γραμμή στο σουτ με το οποίο θα ισοφάριζε, αν ήταν για 3.

Η παράδοση του Κοροίβου σε βάρος της Κηφισιάς συνεχίστηκε για τρίτο σερί παιχνίδι, με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου να φεύγει από το Ζηρίνειο με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της.

Με την αστοχία και τα λάθη να χαρακτηρίζουν την εικόνα του αγώνα καθ όλη τη διάρκειά του, φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό για να αποσαφηνιστεί ο νικητής της αναμέτρησης. Κι εκεί πάντως χρειάστηκε να περάσει λίγη ώρα μέχρι να πανηγυρίσουν -σίγουροι πλέον- οι φιλοξενούμενοι.

Ο λόγος; Με τον Κόροιβο μπροστά στο σκορ με +3 (58-61), ο Νίκος Γκίκας σκόραρε από την περιφέρεια (στ, με τους διαιτητές να υποδεικνύουν πως το καλάθι για δύο πόντους. Οι παίκτες των δύο ομάδων δεν το κατάλαβαν αμέσως όμως, με αποτέλεσμα να μην γίνει φάουλ από την πλευρά της Κηφισιάς στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι κατέληξε στην πλευρά του Κοροίβου, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του "διπλό" τη φετινή αγωνιστική περίοδο αφού νωρίτερα είχε περάσει από Πάτρα και Καβάλα.

Τα δεκάλεπτα: 16-13, 24-26, 42-47, 60-61.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Παπαθεοδώρου): Γκίκας 9 (0/5 τρίπ.), Μαυροειδής 14 (12 ριμπ.), Κασελάκης 13 (3), Στίγκερς Τζ. 7 (1/7 τρίπ.), Χογκ 10, Στίγκερς Ντ. 5, Πόποβιτς, Χρυσικόπουλος 2, Φρέιζιερ.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Μαρκόπουλος): Ντέιβις 10 (2), Χριστοδούλου 6, Βασιλόπουλος, Κάουνσιλ 9 (1), Χάρις 11, Θόρτον 2, Πουλιανίτης, Χαριτόπουλος 7 (1), Τρότερ 12 (2), Γεωργάκης, Σλαφτσάκης 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Δύσκολη επικράτησε του Άρη επί των Τρικάλων στο Αλεξάνδρειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports