Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται το gala των Maraboo στις 13 Δεκεμβρίου

Έρχεται το gala των Maraboo στις 13 Δεκεμβρίου

Υπέρ του Συλλόγου "Άλμα Ζωής Πάτρας"

Το Fashion Brand Maraboo διοργανώνει την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στην Πάτρα ένα Χριστουγενιάτικο φιλανθρωπικό Gala με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου γυναικών με καρκίνο του μαστού, Άλμα Ζωής Πάτρας. Η δράση θα έχει ως εξής:

Το Maraboo θα παράγει ένα συλλεκτικό tshirt μόδας, σε λευκό και μαύρο με σχέδιο εμπνευσμένο από τη φιλανθρωπική δράση. Την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου, γυναίκες και άνδρες από την Πάτρα που εχουν αποδεχτεί την προςκληςη μας και θέλουν να στηρίξουν τη δράση αυτή, θα φορέσουν το tshirt, και θα συμμετέχουν σε μια σκηνοθετημένη διαδραστική μουσικοκινητική παράσταση που θα παρουσιαστεί για αυτόν τον σκοπό στην Arena Live, 'Οθωνος Αμαλίας & Καρόλου 1 στην Πάτρα.

Το styling και το fitting των συμμετεχόντων θα γίνουν νωρίτερα από τη ομάδα Maraboo. Hair και makeup θα γίνουν στις συμμετέχουσες πριν το show απο χορηγούς.

Η είσοδος στο gala θα γίνεται με πρόσκληση που θα στοιχίζει 5 euro και τα έσοδα θα πηγαίνουν στον σύλλογο Άλμα Ζωής. To γυναικείο tshirt θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 20 euro και τα έσοδα, επίσης, θα πηγαίνουν στο Άλμα Ζωής.

Στόχος μας είναι προσφέρουμε μια άψογη και επαγγελματική διοργάνωση, τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους θεατές. Η δράση γίνεται συνδυαστικά απο άνδρες και γυναίκες, τονίζοντας έτσι ποσο σημαντική ειναι η στήριξη σε θέματα υγείας και απο τα δύο φύλλα.

Υπερηφανος χορηγός: Eurolines Σταύρος Μπακολιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight