Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Άστο κάτω μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα"- Η διάσημη που καβγάδισε για ένα Balmain

"Άστο κάτω μαντάμ, αυτό είναι για τ...

Το παρασκήνιο στο... ποδοπάτημα για ένα ρούχο της συλλογής

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στα καταστήματα H&M σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου κυριολεκτικά ποδοπατήθηκαν μόνο και μόνο για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την συλλογή Balmain.

("Ποδοπατήθηκαν" γνωστές κοσμικές Αθηναίες για ένα Balmain της Η&Μ)

Οι φωτογραφίες που κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν τον πανικό που επικράτησε μέσα στο κατάστημα αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος «μπούκαρε» στα καταστήματα και άρπαζε από τα ράφια και τις κρεμάστες ρούχα στα... τυφλά. Κάποιες κυρίες μάλιστα έπαιρναν διπλά και τριπλά κομμάτια της συλλογής για να βρεθούν παρατημένα λίγες αργότερα στα δοκιμαστήρια ή ακόμα και στις σκάλες του καταστήματος.

Και μπορεί η κατάσταση αυτή τη στιγμή στη χώρα να είναι ίσως η χειρότερη των τελευταίων ετών αλλά ούτε η επιβολή των capital controls ούτε τα επώδυνα μέτρα του τρίτου μνημονίου «φρέναραν» τους προσκεκλημένους της αλυσίδας ρούχων από το να εξαφανίσουν μέσα σε δύο ώρες συνολάκια των 400-500 ευρώ!

Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που... έφτασαν στην πηγή και νερό δεν ήπιαν αφού αποχώρησαν με άδεια χέρια είτε γιατί δεν άντεξαν το στριμωξίδι είτε γιατί δεν πρόλαβαν να πάρουν ούτε μισό μπλουζάκι της συλλογής.

Τα καταστήματα άνοιξαν τις πόρτες τους δύο φορές. Την Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους όπως τραγουδιστές, παρουσιαστές και διάσημες Ελληνίδες blogger και την Τετάρτη τα ρούχα ήταν διαθέσιμα για το κοινό όπου σχηματίστηκαν και οι τεράστιες ουρές που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Στο μεγάλο πάρτι έδωσε το «παρών» και η Καίτη Γαρμπή η οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso άρπαξε ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα λέγοντας της: «Άσε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight