Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το κλειστό περίπτερο έξω από το 11ο Δημοτικό, τα σκουπίδια δίπλα από τους μαθητές και οι διαμαρτυρίες των γονέων

Πάτρα: Το κλειστό περίπτερο έξω από το 1...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

"Γωνιά" που τις βραδινές ώρες, προσφέρεται για διάφορες ..δράσεις

Ένα ακόμη κλειστό περίπτερο, από τα πολλά που μετράει η Πάτρα της ανεργίας και των λουκέτων. Με τη μόνη διαφορά ότι αυτό το κλειστό περίπτερο, βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης εξαιτίας της συγκέντρωσης απορριμμάτων όλων των ειδών στην πίσω πλευρά του, εκεί όπου η τέντα ακουμπάει στον μαντρότοιχο του σχολείου, "γωνιά" που τις βραδινές ώρες, προσφέρεται για διάφορες ..δράσεις, καθώς έχουν εντοπιστεί ακόμη και άτομα να κάνουν χρήση ναρκωτικών.

Σκουπίδια, σάπια φύλλα, περιττώματα ποντικών και άλλα συναφή, συνιστούν συνήθως το περιβάλλον όπισθεν του περιπτέρου και αυτό δεν θα ήταν τόσο ανησυχητικό (δεν είναι άλλωστε και το μοναδικό σημείο της πόλης με τέτοιο...ντεκόρ) αν από εκεί δεν διέρχονταν κάθε μέρα οι μικροί μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου και του 6ου νηπιαγωγείου Πατρών, στην οδό Ρήγα Φεραίου που συνορεύουν με το περίπτερο.

Οι γονείς έχουν  διαμαρτυρηθεί στον Δήμαρχο, αλλά λύση  δεν έχει δοθεί καθώς το περίπτερο έχει ιδιοκτήτη, άρα δεν μπορεί να απομακρυνθεί, και η μικρή ύποπτη και ακάθαρτη "γωνίτσα" παραμένει στη θέση της δίπλα στο σχολείο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις