Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Μάστιγα οι κλοπές των δικύκλων

Ηλεία: Μάστιγα οι κλοπές των δικύκλων

Στην ευρύτερη περιοχή της Μυρσίνης και του Νεοχωρίου Κυλλήνης

Σε…. «εφιάλτη» έχουν μετατραπεί το τελευταίο διάστημα για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Μυρσίνης και του Νεοχωρίου Κυλλήνης οι κλοπές των μηχανακιών και των μοτοποδηλάτων.

Οι άγνωστοι διαρρήκτες δεν διστάζουν ακόμα και να «πηδήξουν» τα βράδια  σε αυλές σπιτιών, την ώρα που οι ιδιοκτήτες τους κοιμούνται μέσα αμέριμνοι και να φύγουν με τα μηχανάκια τους είτε βάζοντάς τα μπροστά, είτε απλά σπρώχνοντάς τα. 

Έτσι έγινε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή της Μυρσίνης, όταν άγνωστοι «τρύπωσαν» στις αυλές των σπιτιών και έφυγαν με τα μηχανάκια. 

Ωστόσο, ο ένας από τους ιδιοκτήτες του κλεμμένου μηχανακιού στάθηκε ιδιαίτερα τυχερός, αφού οι κλέφτες το εγκατέλειψαν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του, όταν ξέμεινε… από βενζίνη. 

Κανένα από τα θύματα των κλοπών δεν έχει εντοπίσει στην ευρύτερη περιοχή της πεδινής Ηλείας το μηχανάκι του με… νέο οδηγό, γεγονός που τους κάνει να πιστεύουν ότι είτε τα κλεμμένα μηχανάκια προορίζονται για ανταλλακτικά, είτε για «εξαγωγή» σε άλλη περιοχή της Ελλάδας ή ακόμα και στο εξωτερικό. 

Πάντως μέχρι στιγμής, οι κλοπές έχουν περιοριστεί σε μοτοποδήλατα και μηχανάκια μικρού κυβισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις