Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ηλεία: Αύριο Τρίτη η κεντρική ομιλία στο Εργατικό κέντρο Πύργου από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Ηλεία: Αύριο Τρίτη η κεντρική ομιλία στο...

Θα περιοδεύσει σε Κρέστενα, Πύργο, Αμαλιάδα και Βάρδα

Το… χορό των προεκλογικών περιοδειών στην Ηλεία από τους τέσσερις «γαλάζιους» διεκδικητές της προεδρίας της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές που θα γίνουν στις 22 Νοεμβρίου, ανοίγει πρώτος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που θα βρίσκεται στο νομό μας αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Είναι γεγονός ότι η Ηλεία είναι ένας νομός με πολλά προβλήματα που έχει το περιθώριο να συσπειρώσει ένα μεγάλο κομμάτι της άλλοτε μεγάλης δυναμικής της ΝΔ. Οι  υποστηρικτές του στην Ηλεία, προετοιμάζουν ήδη την κάθοδο Μείμαράκη και οργανώνουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψής του.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης το πρωί της Τρίτης ερχόμενος από την Καλαμάτα, στις 10.30 θα βρίσκεται στο δημαρχείο της Κρέστενας όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο για να ενημερωθεί για τα προβλήματα του δήμου και επίσης με τοπικά στελέχη και φίλους της ΝΔ από την ευρύτερη περιοχή. Στην συνέχεια, στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει σε κεντρική εκδήλωση στελεχών του κόμματος  και πολιτικών  του φίλων όπου και θα αναλύσει το πρόγραμμά του και τις θέσεις του  ως υποψήφιος πρόεδρος.

Ακολούθως θα επισκεφθεί την Αμαλιάδα όπου στις 1 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Ήλιδας στο δημαρχείο, με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και στελέχη της ΝΔ. Η περιοδεία Μεϊμαράκη θα ολοκληρωθεί με την κάθοδό του στην Βάρδα, όπου θα ενημερωθεί για τις καταστροφές από τις πλημμύρες και θα συνομιλήσει με πληγέντες αγρότες και κατοίκους της περιοχής της Βουπρασίας. Ο κ. Μεϊμαράκης κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία, ενδέχεται να βγει και στην αγορά του Πύργου και της Αμαλάδας για να συζητήσει με επαγγελματίες και απλό κόσμο.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις