Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΟΠ: Οι αποφάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών

ΝΟΠ: Οι αποφάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών

Δείτε την ανακοίνωση

Στο πρώτο του συμβούλιο η νέα διοίκηση του ΝΟΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις, αναλυτικά: "Πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ν.Ο.Π. μέσα σε ευχάριστο κλίμα και με πλήρη απαρτία.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του ομίλου όπως μεταγραφές, τα πορίσματα από την Γενική Συνέλευση της Κ.Ο.Ε. αλλά και το "καυτό" θέμα του Πεπανός.

Σε όλα τα θέματα υπήρξαν διεξοδικές συζητήσεις που οδήγησαν σε ομόφωνες αποφάσεις. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ελευθέρας παραχώρηση χωρίς ανταλλάγματα στην ΝΕΠ των αθλητριών της υδατοσφαίρισης, Λουκοπούλου Ευριδίκη, Πασσά Σταυρούλα, Μοίραλη Όλγα Και Λυκοθανάση Ιωάννα μετά από αίτημα τους προκειμένου να συνεχίσουν την αθλητική τους δραστηριότητα σε άλλο σύλλογο.

Τους ευχόμαστε μία επιτυχημένη εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών πιστός στις αξίες του, εκτός από την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών του πρωτίστως ενδιαφέρεται για την διαμόρφωση αθλητικών χαρακτήρων.
Αποφασίστηκε επίσης η αποδέσμευση του αθλητή της υδατοσφαίρισης Ζαφείρη Νταλάπα.

Τέλος, αργά το βράδυ έγινε μία πρώτη προσπάθεια στοχοποίησης και στρατηγικών ενεργειών προκειμένου ο ΝΟΠ να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες του και να "κτίσει" δημιουργικά την ομάδα που τα μέλη του οραματίζονται".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports