Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Νέος τεχνικός της εθνικής Αμερικής ο Γκρεγκ Πόποβιτς

Μπάσκετ: Νέος τεχνικός της εθνικής Αμερι...

Ο καλύτερος προπονητής του κόσμου στην καλύτερη ομάδα

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς των Σαν Αντόνιο Σπερς θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάικ Σιζέφσκι στον πάγκο της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα!

Η εποχή του Mike Krzyzewski στον πάγκο της Team USA φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος της. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αμερικανική Ομοσπονδία, ο Gregg Popovich είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον σπουδαίο τεχνικό στον πάγκο της Team USA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, που θα διεξαχθούν το 2016.

Ο προπονητής των Spurs συμφώνησε να αναλάβει τα καθήκοντά του για την τετραετία 2017-2020, έχοντας ως στόχο να οδηγήσει την Team USA στο Μουντομπάσκετ της Κίνας το 2019 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας του 2020.

"Νιώθω μεγάλη ταπεινότητα και τιμή που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την χώρα ως προπονητής της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ" δήλωσε σχετικά ο Popovich, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: "Αυτά που έχει καταφέρει η ομάδα την τελευταία δεκαετία υπό την ηγεσία του Jerry Colangelo και του Mike Krzyzewski είναι εντυπωσιακά.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να διατηρήσω στο υψηλότερο επίπεδο την επιτυχία, την κλάση και τον χαρακτήρα που χτίστηκε απο τον Jerry, τον Coach K και τους πολλούς παίκτες που θυσίασαν τον χρονο τους για την USA Basketball".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Κόπηκε από τους Νικς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports