Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Έρχονται "Τα εφτά Μπισκότα" στην Πάτρα

Έρχονται "Τα εφτά Μπισκότα" στην Πάτρα

Την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 στις 21.30

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, bar theater, με ήρωες δύο ξαδέρφια που αναλαμβάνουν να βοηθήσουν τον θείο κι ευεργέτη τους και ξεκινούν ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή τους, έρχεται στην Πάτρα.

Ο λόγος για την παράσταση με τίτλο «Τα εφτά Μπισκότα» που έγραψαν και παίζουν οι Μάκης Παπαδημητράτος και Βαγγέλης Αλεξανδρής ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Δημήτρης Τιμπιλής.

Πρόκειται για μία κωμωδία με οκτώ χαρακτήρες που ερμηνεύονται από δυο ηθοποιούς, η οποία έχει παρουσιαστεί και χειροκροτηθεί στο Τhe Hub, στην οδό Αλκμήνης στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το στόρι, δύο ξαδέλφια πρέπει να φέρουν σε πέρας μια πρωτόγνωρη γι’ αυτούς αποστολή, προκειμένου να βοηθήσουν το θείο και ευεργέτη τους, που βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή και τους χρειάζεται. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνουν ένα ταξίδι, μέχρι τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το ταξίδι όμως, θα ζήσουν τόσες περιπέτειες που μετά από αυτές, θα αλλάξει η ζωή τους.

Η παράσταση έρχεται από την GG events Patras και τις «Γραμμές Τέχνης» στο Ghetto beer food & more στην οδό Ευμήλου 8, κοντά στη ΔΕΗ, δίπλα στο ξενοδοχείο Smart.

Θα παιχθεί την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015 στις 21.30 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στην προπώληση και 12 ευρώ στην πόρτα την βραδιά της παράστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life