Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γ. Λυκούδης: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια"

Γ. Λυκούδης: "Ο Ολυμπιακός κέρδισε ...

Τόνισε ο προπονητής της Παναχαϊκής μετά την ήττα

Το Λιγκ Καπ ολοκληρώθηκε για την Παναχαϊκή μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας Γιώργος Λυκούδης, τόνισε:

«Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια το ματς, εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί αλλά σε αυτό έπαιξε ρόλο ο Ολυμπιακός ο οποίος ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς και δεν μας άφησε να βρούμε ρυθμό σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Θέλαμε να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση σήμερα όμως δεν τα καταφέρουμε και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Κηφισιά».

Από την  πλευρά του οπροπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα δήλωσε:

«Σήμερα παίξαμε το τρίτο επίσημο παιχνίδι, στο οποίο είχαμε κάτι να χάσουμε σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει.

Μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να χάσει κάτι από αυτό το ματς, ωστόσο δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο. Ξεκινήσαμε σε καλή ατμόσφαιρα και με μεγάλη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας.

Η ομάδα θεωρώ ότι είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Τέλος αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για μένα ότι είδα σήμερα τον Όγκουρτσακ, επειδή έφτασε στις 14:00, πήρε το αμάξι και αμέσως ήρθε στο γήπεδο για να χαιρετήσει όλη τη ομάδα. Επίσης θέλω να πω ότι για μένα είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Ενισχύθηκε με τον Τακουρίδη η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports