Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ήρθε το "Μαγειρειό της Αγοράς Αργύρη" για να μας...ανοίξει την όρεξη- Δύο πρώην αντιδήμαρχοι στο επιχειρηματικό team- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ήρθε το "Μαγειρειό της Αγορά...

Θα είναι καθημερινά ανοικτό από τις 11 το πρωί έως τις 19.30 με πολλές παραδοσιακές γεύσεις

Ελληνική παραδοσιακή σπιτική κουζίνα, προσιτές τιμές και ένας φιλόξενος χώρος στο κέντρο της πόλης, σ’ ένα σημείο κατατεθέν της Πάτρας, την Αγορά Αργύρη στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Αράτου, ακριβώς από πάνω από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας και απέναντι από το ξενοδοχείο Αστήρ, είναι τα στοιχεία που συνδυάζει το νέο εστιατόριο με την ονομασία «Το Μαγειρειό της Αγοράς».

Ήδη το νέο κατάστημα που θα έχει χαρακτήρα περισσότερο λαικού μαγειρείου με πάνω από 15-20 διαφορετικά φαγητά την ημέρα και τιμές που θα κυμαίνονται στα 5-6 ευρώ το πιάτο, ξεκίνησε την λειτουργία του από την περασμένη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015.

Υπεύθυνη του «Μαγειρειού» είναι η Σοφία Λαλιώτη ενώ επιχειρηματικά συμπράττουν ο Γιώργος Σιγαλός που εκτός από αντιδήμαρχος στην προηγούμενη Δημοτική αρχή του Γ. Δημαρά είναι και γεωπόνος και γνωρίζει από θέματα ελέγχου και ποιότητας τροφίμων, και ο Αχιλλέας Γεωργακόπουλος επίσης πρώην αντιδήμαρχος της Δημοτικής αρχής Δημαρά, ο οποίος έχει πείρα από καταστήματα εστίασης από δικά του μαγαζιά που είχε διευθύνει κατά το παρελθόν όπως στην Κρήνη και το «Φάος» κοντά στην Παντάνασσα.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο κ. Σιγαλός, ο χώρος διαμορφώθηκε έτσι ώστε να έχει τον χαρακτήρα ενός λαικού μαγειρείου όπου καθημερινά ο καθένας θα μπορεί να βρει παραδοσιακά εδέσματα και γεύσεις όπως αρνάκι φρικασέ, χοιρινό με σέλινο, φασόλια, μπάμιες αλλά και μουσακά και χωριάτικες πίτες όπως τυρόπιτα, λαχανόπιτα, κ.α.

Στον χώρο έχουν τοποθετηθεί τουλάχιστον 20 τραπέζια με συνολικά πάνω από 80 θέσεις καθήμενων, ωστόσο όπως μας είπε ο κ. Σιγαλός ήδη το μαγαζί ξεκίνησε πολύ καλά και με τα φαγητά σε πακέτο. «Δεν είναι ένα μαγαζί με σπέσιαλ, γκουρμέ γεύσεις αλλά με παραδοσιακή κουζίνα και νόστιμα πιάτα που ετοιμάζουν καθημερινά οι δύο μάγειροι μας. Με 5-6 ευρώ θα μπορεί ο καθένας να πάρει μία μερίδα φαγητό μέσα από 15-20 διαφορετικά πιάτα ενώ το πρωτότυπο θεωρώ πως είναι ότι στα ράφια έχουμε βάλει ως ντεκόρ τοπικά αχαικά προιόντα, από την Αχαική γη όπως όλα τα προιόντα του Χάχαλη (τεντούρα, λικέρ), αλάτι Χίων, λουκούμια Κούλου, κ.α.

Τα προιόντα αυτά δεν θα διατίθενται από εμάς αλλά θα δίνουμε διαφημιστικά φυλλάδια, κάρτες, κ.α. ενώ θα επιφυλάξουμε και εκπλήξεις στους πελάτες μας όπως κέρασμα στο τέλος με τεντούρα, λουκούμι ή και ντόπιο γιαούρτι με ροδοζάχαρη Καλαβρύτων. Ακόμα για τα φαγητά που θα ετοιμάζονται θα χρησιμοποιούμε μόνο ντόπια προιόντα (λάδι, κρέατα, κρασιά της περιοχής)», τόνισε χαρακτηριστικά στο thebest.gr ο κ. Σιγαλός.

Οι ώρες λειτουργίας του «Μαγειρειού της Αγοράς» θα είναι από τις 11 το πρωί έως και τις 19.30 το απόγευμα με την προοπτική πιθανόν στο μέλλον το ωράριο να επεκτείνεται και το βράδυ τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Τέλος το ντεκόρ του όμορφου αυτού χώρου περιλαμβάνει και αφίσες με γνωστούς αγαπημένους ηθοποιούς, ανάμεσα τους η Ιταλίδα Σοφία Λόρεν αλλά και οι δικοί μας αξιαγάπητοι ηθοποιοί Θανάσης Βέγγος, Ρένα Βλαχοπούλου, κ.α.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight