Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Λαχταριστό ρεκόρ διεκδικεί ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

Κρήτη: Λαχταριστό ρεκόρ διεκδικεί ο Οργα...

Την ερχόμενη Κυριακή στην Πλατεία Ελευθερίας

Η ερχόμενη Κυριακή θα είναι μια ημέρα διαφορετική από τις άλλες, κι αυτό γιατί στο πλαίσιο μιας επίσημης διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας διαγωνισμός για τα ρεκόρ Γκίνες.

Η πλατεία θα μετατραπεί για κάποιες ώρες σε υπαίθριο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, καθώς στις 11:οο το πρωί, η σχολή Γαστρονομικών και Τουριστικών Σπουδών Culinary Studies Center, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου διοργανώνουν την επίσημη εκδήλωση GUINNESS WORLD RECORD – OFFICIAL ATEMPT. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης και της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Ο τίτλος του ρεκόρ το οποίο η διοργάνωση θα επιχειρήσει να καταρρίψει είναι: Longest Line of Cake Pops και έχει ανατεθεί από τον οργανισμό “Guinness World Records”.

Το προηγούμενο ρεκόρ αφορούσε στην παραγωγή ποσότητας 2.500 τεμαχίων και για το λόγο αυτό,  οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν προσπάθεια να το ξεπεράσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την εγγραφή τους στο βιβλίο Guinness World Records.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις