Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ απόψε ο Κώστας Πελετίδης και η Δημοτική αρχή

Πάτρα: Στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ απόψε ο...

Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου

Στο σημερινό (16/10/2015) συλλαλητήριο του Π.Α.ΜΕ., στις 6.30 μ.μ. στην Πλατεία Γεωργίου θα συμμετέχει ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται στα πλαίσια αντίστοιχων δράσεων του Π.Α.ΜΕ. σε όλη τη χώρα.

Στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής επισημαίνεται:

"Η θέση μας είναι στο πλευρό του λαού που αγωνίζεται, που δεν δέχεται τα προαπαιτούμενα των δανειστών, δεν δέχεται να βάλει μόνος του τη θηλιά στο λαιμό, να ματώσει για τα συμφέροντα του κεφαλαίου.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου και του πορίσματος «σοφών» βάζει ταφόπλακα στην  Κοινωνική Ασφάλιση, φέρνει νέα φοροεπιδρομή και αφαίμαξη στο λαϊκό εισόδημα.

Έχουν διαλέξει ποια συμφέροντα υπηρετούν.

Καταδικάζουν σε δουλειά μέχρι τον τάφο τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, στους εργαζόμενους που εργάζονται στις πιο βαριές και ανθυγιεινές εργασίες, στα σκουπίδια, στην αποκομιδή, στη διαλογή, στην επισκευή και τη συντήρηση των μέσων καθαρότητας, μείωση κατά 10% της χρηματοδότησης για τη μισθοδοσία των σχολικών καθαριστριών. Ανοίγουν το δρόμο να μη μείνει τίποτα όρθιο στον ιδιωτικό τομέα.

Την ίδια στιγμή και δια νόμου βάζουν χέρι στα αποθεματικά των δήμων, χρήματα που προορίζονταν για να καλύψουν λαϊκές ανάγκες, ώστε να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των δανειστών.

Καμιά αναμονή, καμιά συνθηκολόγηση!

ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, με ακόμα μεγαλύτερη μαζικότητα να οργανώσει ο λαός την πάλη,  να κλιμακώσει τον αγώνα. Να μην ανεχτεί το νέο πετσόκομμα στις συντάξεις. Να μην αποδεχτεί τη δουλειά μέχρι τα 67, τη μετατροπή της Ασφάλισης σε ατομική υπόθεση. Να μη χαρίσει το δικαίωμα στην Υγεία και στην Πρόνοια, την προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο στους επιχειρηματίες της Υγείας και στις ασφαλιστικές εταιρείες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΜΕ Αχαΐας: "Δουλοι του 21ου αιωνα δε θα γινουμε"- Συλλαλητήριο σήμερα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις