Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έχετε ειδικές ικανότητες στη λήψη και επεξεργασία βίντεο; Αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς

Έχετε ειδικές ικανότητες στη λήψη και επ...

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους οι ενδιαφερόμενοι

Μέχρι τις 31 Οκτωβρίου μπορούν να καταθέσουν τις συμμετοχές τους οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Video eSkills for Jobs 2015.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής καμπάνιας eSkills for Jobs, στην ελληνική ιστοσελίδα της οποίας υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες και γίνεται η κατάθεση των συμμετοχών. Ο διαγωνισμός αποτελεί μία ευκαιρία να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν άνθρωποι, που διαθέτουν υψηλό επίπεδο ψηφιακών δεξιοτήτων και εκπαίδευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο διαγωνισμός επικεντρώνεται στο να εντοπίσει ολοκληρωμένες επιτυχημένες πρωτοβουλίες, που υλοποιήθηκαν με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ΤΠΕ) και υψηλού επιπέδου ψηφιακές δεξιότητες. Ο στόχος είναι η προσέγγιση ταλαντούχων νέων ανθρώπων (ηλικίας 16 ετών και άνω), επαγγελματίες ΤΠΕ, θεσμικούς παράγοντες, ΜΚΟ, εκπαιδευτικούς, ανέργους και επιχειρηματίες.

Ο διαγωνισμός video eSkills είναι ανοικτός για όλους τους ευρωπαίους πολίτες. Τα videos, μπορούν να υποβληθούν σe 3 κατηγορίες: Digital Citizenship (αφορά επιχειρηματίες, επαγγελματίες ΤΠΕ, ΜΚΟ), Digital Entrepreneurship (αφορά επιχειρηματίες) και Most inspirational career campaigner (αφορά όσους αναζητούν εργασία και αλλαγή καριέρας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις