Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 14 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, ενώ η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει κάποια έσοδα που σας σώζουν. Επίσης στον εργασιακό χώρο γίνονται ορισμένες σωτήριες κινήσεις, όχι απαραίτητα κάτι μεγάλο. Καλή μέρα για ψώνια, ενώ θα απολαύσετε τα αποκτήματά σας, την άνεση, το καλό φαγητό, τη μουσική, την ηρεμία.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια, εξωστρεφής, ενώ ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι πρωτοβουλίες. Ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Η θετική της όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα προσφέρει ρομαντισμό και όμορφες ερωτικές στιγμές, ενώ αυξάνει την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έμπνευση.

Τοξότης

Μεγαλύτερη ανάγκη για ησυχία, απομόνωση και περισσότερο ύπνο δίνει σήμερα η Σελήνη που διατρέχει το εσωστρεφές ζώδιο του Σκορπιού, ενώ είναι πιθανό να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα προκαλεί ψυχική ανακούφιση, κυρίως μέσα από τέχνη και διαλογισμό. Κλείνουν κάποια θέματα ή κύκλοι σήμερα.

Αιγόκερως

Την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς δίνει σήμερα η Σελήνη, σε μια μέρα κοινωνική και πιο ήπια γενικά. Ευνοείται η δικτύωση και η συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, όπως επίσης και η δραστηριοποίηση στο ίντερνετ και τα social media. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα φέρνει κάποιες σωτήριες πληροφορίες, ενώ μαλακώνει και το νου σας.

Υδροχόος

Στον επαγγελματικό τομέα δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, μια καλή μέρα για επαφές διάφορες και συναντήσεις με άτομα εξουσίας, ενώ υπάρχει εύνοια και τα πράγματα κυλάνε πιο αρμονικά. Πιθανά κάποια σωτήρια έσοδα. Επίσης σήμερα ασχολείστε πιο πολύ με το πώς φαίνεστε κοινωνικά κι επαγγελματικά, γι' αυτό και λειτουργείτε πιο σοβαρά.

Ιχθύες

Αισιόδοξη, ήπια και πιο ευχάριστη μέρα, με τη θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα να μαλακώνει τα συναισθήματα και να προσφέρει ρομαντισμό, φαντασία και καλλιτεχνική έμπνευση. Ιδανική μέρα για συγγραφή, διδασκαλία και διάβασμα. Έμφαση σε ζητήματα σπουδών, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό ή με ξένους, με εύνοια στα παραπάνω.

Κριός

Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική η διάθεση σήμερα με τη Σελήνη απ' τον μυστικοπαθή Σκορπιό, η οποία ωθεί σε ενδοσκόπηση, έρευνα και ψυχανάλυση. Η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα μαλακώνει τα συναισθήματα και προσφέρει ρομαντισμό. Ιδανική μέρα για να την περάσετε με τον σύντροφο και να βαθύνετε τη σχέση σας. Έμφαση σε ζητήματα οικονομικά.

Ταύρος

Κοινωνική και σχετικά πιο ήπια κι αρμονική μέρα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να γνωρίσετε κόσμο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα ομορφαίνει τα συναισθήματα, ενώ είναι ιδανική μέρα για ό,τι καλλιτεχνικό και για ερωτικά ραντεβού.

Δίδυμοι

Παραγωγική η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στη δουλειά, την υγεία και σε καθημερινές εργασίες και λεπτομέρειες. Η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα διευκολύνει και βελτιώνει τα παραπάνω θέματα, ενώ άτομα εξουσίας παίζουν ρόλο-γέφυρα και βοηθούν. Επίσης η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται σε θέματα κατοικιδίων.

Καρκίνος

Ερωτική και σχετικά πιο ανέμελη μέρα, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στα αισθηματικά και να φέρνει ευκαιρίες για φλερτ αλλά και για διασκέδαση, σπορ, χόμπι κι ωραίες δραστηριότητες. Η θετική της όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα προσφέρει ρομαντισμό και κάνει τα συναισθήματα ήπια. Έμφαση δίνεται επίσης και σε ζητήματα παιδιών.

Λέων

Κάπως πιο ήπια και λίγο εσωστρεφής μέρα με τη Σελήνη απ' τον μυστικοπαθή Σκορπιό, η οποία δίνει έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων. Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια σήμερα. Η θετική της όψη με τον Ποσειδώνα απαλύνει τα συναισθήματα και βγάζει ρομαντισμό αλλά και αρκετή αναπόληση του παρελθόντος.

Παρθένος

Επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας και με αρκετές μετακινήσεις ή ακόμα και κάποια ταξιδάκια. Ευκαιρίες για συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ενώ έχετε και διάφορες ιδέες. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Η θετική όψη Σελήνης-Ποσειδώνα κάνει την επικοινωνία πιο όμορφη και διευκολύνει σχέσεις κι επαφές. Ίσως βγαίνει ο ποιητικός σας εαυτός στην επιφάνεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being