Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συγκλόνισε το ακροατήριο η μητέρα του Φύσσα: "Ο Παύλος είναι δολοφονημένος όχι θανόντας"

Συγκλόνισε το ακροατήριο η μητέρα του Φύ...

Ξέσπασε για μια ακόμη φορά στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η Μάγδα Φύσσα συγκλόνισε ξανά κατά τη διάρκεια της δίκης για τη Χρυσή Αυγή.

Η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση του φίλου του Παύλου Σεϊρλή, την αξιοπιστία του οποίου προσπάθησε να αμφισβητήσει ο συνήγορος του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, του Γιώργου Ρουπακιά.

Όταν σε κάποιο σημείο της εξέτασης ο συνήγορος υπεράσπισης αποκάλεσε τον Παύλο Φύσσα ως «ο θανόντας», η μητέρα του δεν άντεξε και ξέσπασε. "Όχι άλλο ο θανόντας, είναι δολοφονημένος" σηκώθηκε και φώναξε, προκαλώντας χειροκροτήματα και την παρέμβαση της προέδρου για επαναφορά στην τάξη.

Ο συνήγορος του Ρουπακιά, κ. Ρουμπέκας, επέμεινε με τις ερωτήσεις του στο αν ο Παύλος Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το βράδυ της δολοφονίας του είχε πιεί πολύ (εν μέσω αντιδράσεων και μουρμουρητών από το ακροατήριο). Ο Π. Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφάλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης αν ο Ρουπακιάς ήταν ταραγμένος πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;». «Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Π. Σεϊρλής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις