Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα δραστήριο, με δράσεις, πρωτοβουλίες και ξεκινήματα, αλλά αρκετά νευρικό, με διάφορα απρόοπτα και αλλαγές πορεία. Ο Ερμής, κι αυτός στο ζώδιό σας, σήμερα σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο και ευνοεί επαφές και συμφωνίες, ενώ κάνει την επικοινωνία πιο αξιόπιστη.

Σκορπιός

Ξεκινά ένας μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα στον οποίο θ' ασχοληθείτε με το κλείσιμο ζητημάτων και κύκλων, τόσο σε πρακτικό επίπεδο, όσο και σε ψυχολογικό. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο. Η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου σήμερα βοηθά θέματα οικονομικά κι ευνοεί τις συμφωνίες, ενώ σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Τοξότης

Νέα σχέδια για το μέλλον ανοίγονται με τη Νέα Σελήνη, η οποία σας βάζει σε έναν μήνα με καινούργιες ιδέες αλλά και με νέες φιλίες – έμφαση και δραστηριοποίηση στη δικτύωση και τη συμμετοχή σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ίντερνετ. Σήμερα ειδικά με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου, ευνοούνται σχέδια, επαφές και ξεκινήματα.

Αιγόκερως

Ο επαγγελματικός σας τομέας τονίζεται με τη Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα με έμφαση εκεί, με ξεκινήματα, επαφές και δράσεις, όμως ταυτόχρονα θα υπάρχει και μια αβεβαιότητα ή ορισμένα απρόοπτα κι αλλαγές. Η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου σήμερα ευνοεί επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες, όπως επίσης και το κλείσιμο κάποιων θεμάτων.

Υδροχόος

Ο καινούργιος σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, θα δώσει έμφαση σε σπουδές, νομικά θέματα, συγγραφή, διδασκαλία, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό, όπου δεν θα λείπουν κάποια απρόοπτα ή αλλαγές κι ανατροπές. Σήμερα ωστόσο με την θετική όψη Ερμή-Κρόνου ευνοούνται τα παραπάνω, όπως επίσης και η δικτύωση.

Ιχθύες

Κάπως πιο εσωστρεφής ο νέος σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, θα σας ωθήσει σε ενδοσκόπηση και ψυχανάλυση – εποχή κάθαρσης ψυχικής. Ταυτόχρονα, θα είναι περίοδος με έμφαση σε οικονομικά θέματα, χωρία να λείπουν τα απρόοπτα. Σήμερα ωστόσο με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου ευνοούνται οικονομικές κι επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγει έναν μήνα κοινωνικό μεν, αλλά με αστάθεια και με ανατροπές σε σχέσεις και συνεργασίες. Ωστόσο θα πάτε καλά επαγγελματικά. Σήμερα η θετική όψη Ερμή-Κρόνου κάνει πιο σταθερή και αξιόπιστη την επικοινωνία και μπορεί να γίνουν εποικοδομητικές επαφές και συμφωνίες, ενώ και στις σχέσεις βελτιώνεται η επικοινωνία.

Ταύρος

Σήμερα η Νέα Σελήνη σάς βάζει σε έναν μήνα αρκετά παραγωγικό αλλά και με αλλαγές και αστάθεια στον χώρο δουλειάς και στην καθημερινότητά σας, και με αλλαγές στις συνήθειές σας. Θα είναι όμως κι ένας μήνας αρκετά ερωτικός, με επιτυχίες αισθηματικές. Η θετική όψη Ερμή-Κρόνου σήμερα ευνοεί επαγγελματικές και οικονομικές επαφές και συμφωνίες.

Δίδυμοι

Ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα είναι αρκετά ερωτικός και θα δώσει ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ, όμως δεν θα λείπει και η αστάθεια στα αισθηματικά. Θ' ασχοληθείτε επίσης περισσότερο με θέματα παιδιών. Η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου σήμερα βοηθά την επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων θα δώσει ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη. Ταυτόχρονα θα αναπολήσετε το παρελθόν και θα εστιάσετε αρκετά στα συναισθήματά σας. Θα είναι όμως ένας κάπως άστατος μήνας. Σήμερα η θετική όψη Ερμή-Κρόνου ευνοεί επαφές για ακίνητα κι επαγγελματικά θέματα.

Λέων

Ανοίγει ένας μήνας επικοινωνιακός με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις διάφορες και γνωριμίες, όπως επίσης και για συμφωνίες. Ειδικά σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Κρόνου, ευνοούνται οι συμφωνίες, ενώ και η επικοινωνία στα ερωτικά βελτιώνεται. Παράλληλα, θα είναι ένας μήνας μάθησης, σεμιναρίων αλλά και μετακινήσεων.

Παρθένος

Τονίζεται ο οικονομικός σας τομέας με τη Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν μήνα όπου θα ασχοληθείτε με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και με το άνοιγμα νέων πηγών εσόδων. Δεν θα λείπει ωστόσο η αστάθεια, τα έκτακτα έξοδα και το αίσθημα ανασφάλειας. Σήμερα η θετική γωνία Ερμή-Κρόνου βοηθά θέματα οικονομικά και σπιτιού/ακινήτων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being