Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Ελληνίδα πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπέη βρέθηκε στο εστιατόριο της Ναυπάκτιας Μαρίας Λόη στο Μανχάταν

Η Ελληνίδα πρώην Μις Υφήλιος Κορίνα Τσοπ...

Έφαγε με την παρέα της και δοκίμασε πεντανόστιμα σουτζουκάκια φτιαγμένα από τη σεφ Μαρία Λόη

Πάνε κοντά 51 χρόνια από τότε που η μελαχρινή καλλονή Κορίνα Τσοπέη στέφθηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, Μις Υφήλιος 1964 εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Η Κορίνα Τσοπέη που έπαιξε στη συνέχεια στον κινηματογράφο, παραμένει μία γοητευτική γυναίκα και όπως έγραψε το σάιτ newpistol.com, επισκέφθηκε την Τετάρτη το εστιατόριο που έχει ανοίξει η γνωστή σεφ Μαρία Λόη στη Ν. Υόρκη. Η Μαρία Λόη γνωστή και από την τηλεόραση, μέχρι πριν λίγα χρόνια είχε εστιατόριο στη Ναύπακτο, όπου δύσκολα έβρισκε κανείς τραπέζι.

Όπως έγραψε το newpistol.com, η Μαρία Λόη είπε χαρακτηριστικά για την επίσκεψη της Τσοπέη. "H Κορίνα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και μια πανέμορφη γυναίκα χωρίς μπότοξ και όλα αυτά. Ήταν κοινωνικότατη, χαμογελαστή και θέλησε να δοκιμάσει σουτζουκάκια και καραβίδες που ο τρόπος που μαγειρεύτηκαν και σερβιρίστηκαν την εντυπωσίασαν τόσο πολύ και ένιωσε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα".

Πολλοί Έλληνες και ξένοι σταρ επισκέπτονται το εστιατόριο της αγαπητής και πετυχημένης σεφ στην Νεα Υόρκη και πραγματικά χαίρομαι που η Μαρία οχι μόνο πέτυχε αλλά πλέον κάνει το μεράκι της και το χόμπι της επάγγελμα και με ένα πολύ δυνατό επιτελείο από πίσω της που την έχει κατατάξει μέσα στην πρώτη εικοσάδα μαγείρων και σεφ σε όλη την Αμερική. Πραγματικά μεγάλη διάκριση που της αξίζει, όπως αναφέρει το σάιτ.

http://www.newspistol.com/article.php?id=45061&category_id=61#.VhZ1az7huho.facebook

Η φωτ. είναι από γύρισμα της σε Αμερικάνικο κανάλι μαγειρικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight