Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Το κύπελλο περνάει… από το ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό

Μπάσκετ: Το κύπελλο περνάει… από το ΣΕΦ!...

Στον κεκλεισμένων των θυρών προημιτελικό του θεσμού

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στον προημιτελικό του Κυπέλλου που θα κρίνει εν πολλοίς και το ποιος θα πάρει τον τίτλο!

Τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται αντιμέτωποι πολύ πριν τον τελικό. Αφού έδωσαν σερί έξι ματς για την κούπα, στο κλειστό του Ελληνικού, τα δυο τελευταία χρόνια συναντήθηκαν σε προημιτελικούς και ημιτελικούς. Ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που φιλοξένησε τα δυο τελευταία παιχνίδια, το περσινό αξέχαστο ματς με το κάρφωμα του Μπατίστα κεκλεισμένων των θυρών όπως και το φετινό στο ΣΕΦ, και τα πήρε και τα δυο.

Ο Ολυμπιακός έχει να επικρατήσει σε ματς Κυπέλλου μεταξύ των δυο από τις 15 Μαΐου 2011 και το 74-68 στον τελικό του Ελληνικού. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό, σε ματς με τους «πράσινους», που με τη σειρά τους έχουν 16 νίκες, τις τέσσερις τελευταίες συνεχόμενες!

Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν, λοιπόν, για το Κύπελλο Ελλάδας και την προημιτελική φάση. Σε ανάλογη φάση έχουν τεθεί αντιμέτωπες πέντε φορές, με τον Παναθηναϊκό να έχει τέσσερις νίκες και τον Ολυμπιακό μία. Οι «πράσινοι» έχουν κατακτήσει 16 φορές τον τίτλο, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» 11 φορές.

Φέτος, στο ματς του ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τη στήριξη του κόσμου του καθώς είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και τα όσα έγιναν στους τελικούς της BASKET League μεταξύ των δυο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διατηρήσει τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον βασικό κορμό παικτών τους, ενώ οι «πράσινοι» πορεύονται με τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς στον πάγκο τους και με πολύ δυνατές προσθήκες όπως οι Καλάθης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Πάβλοβιτς κλπ.

Το τζάμπολ έχει οριστεί για τις 21:00 ενώ διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ορίστηκαν οι διαιτητές των προημιτελικών

Πηγή: onsports.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports