Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 6 Οκτωβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα “σκοτεινό” τετράγωνο με τον μυστηριώδη Πλούτωνα, μια όψη βαριά, που αυτές τις μέρες μπορεί να έχει κάνει την ψυχολογία σας ανάλογα “σκοτεινή”. Ωθεί σε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και κάθαρση, ώστε να έρθει αναγέννηση κατόπιν. Συναισθηματικές εμμονές, κολλήματα με το παρελθόν. Εμπόδια σε στόχους.

Σκορπιός

Είναι μέρες ξεκαθαρισμάτων και τελειωμάτων με το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μπορεί να τελειώνουν διάφοροι κύκλοι, ακόμα κι επαγγελματικοί, κάτι όχι τόσο εύκολο. Ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συναδέλφους, γείτονες, συμμαθητές. Προσοχή σε ενοχές, εμμονές και χειριστικά λόγια. Τάση για παρασκήνια και ψυχολογικούς εκβιασμούς.

Τοξότης

Πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες οικονομικές συναλλαγές μπορεί να μπλοκάρονται αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο εμποδίζει και διάφορα σχέδιά σας. Αποδεχθείτε κάποια πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε. Ξεκαθαρίσματα σε φιλίες, ομάδες, συλλόγους. Εμμονές οικονομικές. Προσοχή σε ζήλια και κτητικότητα.

Αιγόκερως

Άμεσα σας επηρεάζει το δυσμενές τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο αυτές τις μέρες μπορεί να σας έχει βυθίσει ψυχολογικά και να προκαλεί διάφορα ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας, ακόμα κι επαγγελματικά. Άτομα εξουσίας ίσως παίζουν δυσάρεστο ρόλο τώρα. Τυχόν τελειώματα ωστόσο θα φέρουν ανανέωση κατόπιν. Προσοχή σε εμμονές και πικρίες

Υδροχόος

Εξαιτίας του δυσμενούς τετραγώνου Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, είναι μέρες που μπορεί να τελειώνουν πράγματα, να κλείνουν κύκλοι, με αυτήν την εκκαθαριστική όψη. Βγάζει ίσως πικρίες κι ενοχές στην επιφάνεια. Πιθανά εμπόδια από δασκάλους ή στις σπουδές, σε νομικά θέματα, ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Πρόσκαιρο αίσθημα ματαιότητας – ψαχτείτε.

Ιχθύες

Δεν κάνει ανάλαφρη την ατμόσφαιρα και τη διάθεση η “σκοτεινή” όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, αντιθέτως προκαλεί “βύθισμα”, μια επιρροή που αυτές τις μέρες προκαλεί ψυχολογικές καθάρσεις και αναμοχλεύει διάφορα πάθη κι εμμονές. Εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα. Προκαλεί επίσης ξεκαθαρίσματα με φίλους ή μέσα σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα.

Κριός

Μια “σκοτεινή” όψη, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα ήδη εδώ και αρκετές μέρες είναι λογικό να μειώνει τη χαρά ή να σας προκαλεί εμμονές διάφορες. Φέρνει επίσης εμπόδια σε σχέσεις, συνεργασίες κι επαγγελματικά θέματα. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες απώλειες, οι οποίες όμως έχουν σαν στόχο την κάθαρση και κατόπιν την αναγέννηση.

Ταύρος

Λόγω της δύσκολης όψης Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να παθαίνετε εμμονές με θέματα υγείας και διατροφής, αλλά και με θέματα εργασιακά, σπουδών, ταξιδιών και νομικών – πιθανά εμπόδια εκεί. Η όψη αυτή ζητά κάθαρση από βλαβερές συνήθειες και νοοτροπίες. Ζητήματα κατοικιδίων επίσης ίσως σας προβληματίζουν.

Δίδυμοι

Είναι λογικό να μειώνει τη χαρά αυτές τις μέρες η “βαριά” όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, η οποία μπορεί να προκαλεί εμμονές για τα παιδιά ή στα ερωτικά ή για ζητήματα οικονομικά. Η όψη αυτή ζητά να δείτε τα πράγματα πιο βαθιά, όχι επιφανειακά, και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων χωρίς όμως να παραβιάζετε θελήσεις άλλων.

Καρκίνος

Σίγουρα προκαλεί συναισθηματική κάθαρση αυτές τις μέρες το δύσκολο και “σκοτεινό” τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη που αναμοχλεύει το παρελθόν και ενοχές ή πικρίες. Μην μένετε στις πικρίες ή τις καταθλίψεις, κάντε βαθύτερη ενδοσκόπηση και ανακαλύψτε την ουσία και συγχωρήστε. Εμπόδια σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα, σχέσεις, συνεργασίες.

Λέων

Το φως του Ηλίου “συσκοτίζεται” αυτές τις μέρες με το δύσκολο τετράγωνό του με τον Πλούτωνα, το οποίο μπορεί να προκαλεί απαισιόδοξες σκέψεις, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επιρροή του. Εμμονές με την υγεία. Προσέξτε τα πικρά λόγια και τις κριτικές. Ξεκαθαρίσματα με συγγενείς, συναδέλφους, γείτονες, συμμαθητές. Εμπόδια σε επικοινωνία, δουλειά, μετακινήσεις.

Παρθένος

Η ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεται σε μεγαλύτερο βάθος, λέει το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται αυτές τις μέρες, το οποίο ζητά να δείτε τα πράγματα πέρα από μια επιφανειακή προσέγγιση. Προκαλεί αγωνίες, εμμονές και ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά κι ερωτικά, ενώ σήμερα κορυφώνεται η επιρροή του. Προσοχή σε χειριστικές συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being