Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στον τελικό του τουρνουά της ΤΣΣΚΑ

Μπάσκετ: Ήττα για τον Παναθηναϊκό στον τ...

Οι πράσινοι ηττήθηκαν από τους διοργανωτές με 81-80

Την ήττα στις λεπτομέρειες με 81-80 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνώρισε ο Παναθηναϊκός, καταλαμβάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση στο «Gomelsky Cup». Ξεχώρισαν οι Καλάθης και Φελντέιν.

Για τον τελικό του Γκομέλσκι Καπ, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με σκορ 81-80. Εξαιρετική εμφάνιση από τους πράσινους, οι οποίοι έχασαν στις λεπτομέρειες, με το παιχνίδι να κρίνεται στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Ο Παναθηναϊκός είχε θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (13-11) και κυριάρχησε στον τομέα των ριμπάουντ (41-25). Οι πράσινοι έδειξαν καλή εικόνα στην αναμέτρηση και κόνταραν στα ίσα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του κόουτς Τζόρτζεβιτς είχε την διάθεση να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο σε κάθε ευκαιρία, επιδιώκοντας να σκοράρει σε πρωτεύοντα και δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, κάτι που το έκανε πράξη κυρίως με τους Καλάθη και Φελντέιν, οι οποίοι έδιναν ρυθμό στους πράσινους σε καταστάσεις fast-break. Έπαιξε και καλή άμυνα το "τριφύλλι", ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας πάνω στην μπάλα.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Φελντέιν, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση μετρώντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, όντας ιδιαίτερα δραστήριος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, αν και έχασε αρκετά σουτ στην επίθεση (5/15 εντός πεδιάς). Εξαιρετική εμφάνιση από τον Καλάθη, ο οποίος σε 32 λεπτά συμμετοχής είχε 14 πόντους (2/5τρ) και 4 ασίστ, τρέχοντας πάνω-κάτω το γήπεδο, τελειώνοντας κάποιες φάσεις με εντυπωσιακά coast-to-coast. Συνείσφεραν οι Ραντούλιτσα (12π, 5ρ, 3κλ), Πάβλοβιτς (10π, 4ρ) και Κούζμιτς (8π, 11ρ), ενώ ο Διαμαντίδης δεν ξεκίνησε στη βασική πεντάδα. Κορυφαίος για τους Ρώσους ο Τεόντοσιτς με 19 πόντους και 11 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 15-25, 37-42, 58-56, 81-80

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Ντε Κολό 14π, Τεόντοσιτς 19π-11ασ, Φριντζόν 3π, Τζάκσον 1, Κορόμπκοφ 8π, Κραβτσόφ, Βοροντσέβιτς 10π, Χίγκινς 6π, Κουρμπάνοφ 6π, Χάινς 14π.

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Πάβλοβιτς 10π, Χαραλαμπόπουλος 3π, Γιάνκοβιτς 7π, Φώτσης 5π, Ραντούλιτσα 12π, Φελντέιν 17π, Διαμαντίδης 4π, Καλάθης 14π, Κούζμιτς 13π.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στο τουρνουά της ΤΣΣΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports