Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αγώνες τοξοβολίας πεδίου το σαββατοκύριακο στο Δήμο Ερυμάνθου

Αγώνες τοξοβολίας πεδίου το σαββατοκύρια...

Πρόκειται για μία διοργάνωση της «Ακαδημίας Πέλοπος Πατρών» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιούνται οι Αγώνες Τοξοβολίας πεδίου - 6ο ΔΙΕΘΝΕΣ TFG ACHAIOS στην Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου.

Πρόκειται για μία διοργάνωση της «Ακαδημίας Πέλοπος Πατρών», της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας με την υποστήριξη του Δήμου Ερυμάνθου.

Η Ακαδημία Πέλοπος Πατρών έδωσε πρόσφατα την ευκαιρία και τη δυνατότητα στο κοινό να γνωρίσει από κοντά το όμορφο αυτό άθλημα, μέσα από την 14η Αγροτική Έκθεση της Χαλανδρίτσας, τόσο από το περίπτερό της, αλλά ιδιαίτερα στην παράλληλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε. Οι αθλητές της Ακαδημίας προπονούνται στο χώρο του «Πάρκου Τοξοβολίας Πλατανόβρυσης» και είναι ένα από τα πιο δραστήρια Σωματεία στο χώρο της Τοξοβολίας, αφού αριθμεί πάνω από 60 αθλητές σε όλη την Ελλάδα και διοργανώνει τους μοναδικούς Διεθνείς Αγώνες Τοξοβολίας πεδίου TFG.

Το Πάρκο Τοξοβολίας βρίσκεται σ’ ένα χώρο 4 στρεμμάτων στην Πλατανόβρυση του Δήμου Ερυμάνθου, στον οποίο μπορεί κάποιος με ασφάλεια και με εκπαιδευτή πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τοξοβολίας (WAE) να δοκιμάσει δωρεάν το Ολυμπιακό άθλημα.

Από την Παρασκευή έφτασαν στην Πάτρα οι Διεθνείς αποστολές με 23 αθλητές από 8 χώρες και ομάδες. Το Σάββατο μετά από ξενάγηση στην πόλη της Πάτρας, θα μεταβούν στο «Πάρκο Τοξοβολίας Πλατανόβρυσης» για τις εγγραφές και προπόνηση.

Το απόγευμα καλωσορίζοντας τις ομάδες στην Πλατανόβρυση οι γυναίκες του χωριού έχουν ετοιμάσει πλούσια συλλογή από τοπικά γλυκίσματα και κεράσματα για την υποδοχή τους. Ακολουθούν τιμητικές απονομές στους συμμετέχοντες Συλλόγους και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας (ΕΦΟΤ) κ. Πέτρο Συναδινό

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανόβρυσης διοργανώνει παράλληλα πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις 7:30μ.μ. η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλικού παρουσιάζει το έργο του Ζωρζ Φεντώ «Ράφτης Κυριών», ακολουθεί πρόγραμμα με παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς και η βραδιά θα κλείσει με γλέντι από ορχήστρα λαϊκής μουσικής.

Την Κυριακή στις 9:45π.μ. θα γίνει η τελετή έναρξης του αγώνα  ο οποίος ξεκινά στις 10:00 πμ και λήγει στις 5:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσουν η τελετή λήξης και οι απονομές στους αγωνιζόμενους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports