Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 7ου σιρκουί PICK Λουξ Cola - Σύσκεψη στην Περιφέρεια

Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του 7ου σιρ...

Στη σύσκεψη έγινε μία μία συνολική αποτίμηση της υπηρεσιακής ετοιμότητας όλων των πλευρών

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη διοργάνωση του 7ου σιρκουί PICK Λουξ Cola που θα διεξαχθεί το σαββατοκύριακο 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 στην Πάτρα.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί τα διαχωριστικά κατά μήκος της διαδρομής που θα γίνουν οι αγώνες ενώ και στην πλατεία Γεωργίου έχουν μπει οι σχετικές τέντες των διοργανωτών. Στο μεταξύ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των φορέων και υπηρεσιών που εμπλέκονται στην όλη διοργάνωση όπου η υπηρεσιακή ετοιμότητα.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας Πατρών, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, της ΦΙΛΜΠΑ – Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας και της οργανωτικής ομάδας του Pick, έγινε ο τελευταίος έλεγχος και μία συνολική αποτίμηση της υπηρεσιακής ετοιμότητας όλων των πλευρών για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγωνιστικού προγράμματος καθώς και των υπόλοιπων εκδηλώσεων.

Στο σημείο που στάθηκαν ιδιαίτερα όλοι οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη ήταν η λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας για τους διαγωνιζόμενους και τους θεατές προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

«Τα οφέλη για την Περιφέρειά μας και ιδίως για την Πάτρα, από τη διοργάνωση είναι τεράστια, τόσο οικονομικά όσο και αναπτυξιακά καθώς πλέον το σιρκουί PICK έχει καθιερωθεί και έχει συνδεθεί στη σκέψη όλων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με την περιοχή μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος πριν λίγες μέρες στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε είχε πει με νόημα πως χάρη στην διοργάνωση του PICK, η Πάτρα μπορεί να μετατραπεί σε Μονακό της Δυτικής Ελλάδας. Ο κ. Αλεξόπουλος υπογράμμισε ακόμα  πως «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προάγει, να ενθαρρύνει και να στηρίζει τόσο σημαντικές προσπάθειες που γίνονται για να προβάλλουν την πόλη μας. Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε αρωγοί σε αυτό το μείζονος σημασίας αγωνιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Κ. Παπανικολάου, η Διοικήτρια της Τροχαίας Πατρών Ιωάννα Παναγοπούλου, ο Ι. Αθανασόπουλος από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ο Λεωνίδας Κοντάκος από το Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας Νίκος Ρουμελιώτης, ο προϊστάμενος του γραφείου Επιχειρήσεων της Π.Υ. Αχαΐας Ματθαίος Κυρίτσης, ο Διοικητής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος, εκ μέρους των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η αρχηγός Ανδριάνα Φιλοπούλου και ο υπαρχηγός Ιωάννης Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος των Φίλων Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας Κυριάκος Καπετανάκης καθώς και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Αγώνα Pick Πάτρας.

*Να προσθέσουμε πως τo φετινό highlight αναμένεται να είναι η συμμετοχή μοναδικών, πολυτελών αυτοκινήτων όπως Porsche 997 GT2, Ferrari F430 Spider, Corvette Z06, Porsche 911 Turbo PDK, Mazerati Gram Turismo, Ferrari F430 Coupe, Porsche 991 Carrera S, BMW M3 E92, Nissan GTR που θα προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όσο για την βραδιά του Σαββάτου 3 Οκτωβρίου 2015 όπως έγινε γνωστό, στις 20.30 και μετά στην πλ. Γεωργίου θα εμφανιστούν live η Κατερίνα Στικούδη με τους Master Tempo, οι οποίοι μαζί με την αξεπέραστη γεύση της Λουξ Cola αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες επισκέπτες.

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι οι επισκέπτες θα φτάσουν τους 40.000.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports