Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Σεπτεμβρίου

Ζώδια

Ζυγός

Κοινωνική μέρα, η οποία μπορεί να ξεκινά με ευχάριστες συναντήσεις, ενώ το κλίμα είναι σχετικά πιο αρμονικό στις σχέσεις. Η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες και τους καλούς φίλους. Η μέρα κλείνει με μια βραδιά ερωτική, στην οποία θα έρθετε σε στενότερη επαφή με το ταίρι σας.

Σκορπιός

Δουλειά και χαρά σήμερα, σε μια μέρα παραγωγική, πιθανόν και κερδοφόρα, ενώ απολαμβάνετε την εργασία σας αλλά και καθημερινές δουλειές. Θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες, ενώ έμφαση επίσης δίνετε σε υγεία, διατροφή, fitness. Η βραδιά αναμένεται κοινωνική, με ευκαιρίες για συναντήσεις, ενώ η εστίασή σας βρίσκεται στον σύντροφο και τους φίλους.

Τοξότης

Ευχάριστη, δημιουργική και πιθανόν πιο ανέμελη και με περισσότερο ελεύθερο χρόνο αναμένεται να είναι η σημερινή μέρα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας διασκεδάζουν, να παίξετε, να αθληθείτε και να φλερτάρετε. Καλή μέρα για τα ερωτικά. Το βράδυ πιθανόν να σας πιάσει μια μανία τακτοποίησης και καθαριότητας.

Αιγόκερως

Το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας θα δώσει έμφαση κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων, τα οποία τακτοποιούνται σχετικά εύκολα. Πιο ήσυχη κι εσωστρεφής η διάθεση, κάτι όμως που το βράδυ ενδέχεται να αλλάξει και μπορεί να δραστηριοποιηθείτε, να εκδηλώσετε δημιουργικότητα ή να βγείτε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε.

Υδροχόος

Επικοινωνιακό το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, θα φέρει επαφές διάφορες, συζητήσεις, γνωριμίες, ευχάριστες συναντήσεις και ιδέες. Είναι επίσης μέρα με αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, μαθήματα, σεμινάρια. Το βράδυ με την αλλαγή ζωδίου της Σελήνης βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια - ενασχόληση με το χώρο σας.

Ιχθύες

Θέματα οικονομικά και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας σάς απασχολούν για το μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας, ενώ αναμένονται κάποια κέρδη. Πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συναλλαγές διάφορες. Σχετικά πιο ήρεμη μέρα, απολαμβάνετε το καλό φαγητό επίσης. Το βράδυ αναμένεται επικοινωνιακό, με μηνύματα, επαφές, διάβασμα, γράψιμο πληροφόρηση αλλά και βόλτες.

Κριός

Δραστήρια μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει το ζώδιό σας μέχρι το βράδυ και να σας ωθεί σε ξεκινήματα και πρωτοβουλίες, ενώ ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και την επίτευξη των στόχων σας. Καλά πάνε τα ερωτικά. Πιο ήρεμες οι τελευταίες ώρες της μέρας και θα απολαύσετε μια ωραία βραδιά με καλό φαγητό και μουσική.

Ταύρος

Κλείνετε κάποια θέματα σήμερα με την διέλευση της Σελήνης απ' τον τελευταίο σας οίκο, ενώ μπορεί να έχετε την ανάγκη για ησυχία, απόσυρση, φυγή και περισσότερο ύπνο. Η ψυχολογία σας ωστόσο μαλακώνει. Το βράδυ η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και γίνεστε πιο εξωστρεφείς, ενώ μπορεί να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις.

Δίδυμοι

Μέρα δικτύωσης, συμμετοχής σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και με συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Ενασχόληση με το ίντερνετ και τα social media. Προχωράτε εύκολα τα σχέδιά σας και κάποιες επαφές σήμερα. Οι τελευταίες ώρες της μέρας θα είναι πιο εσωστρεφείς και ίσως αποτραβηχτείτε και κοιμηθείτε κιόλας νωρίτερα.

Καρκίνος

Η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται στα επαγγελματικά και στην κοινωνική σας ανάδειξη, ενώ μπορεί να υπάρξουν και κάποια κέρδη το πρωί. Θετικές συναντήσεις με άτομα εξουσίας. Αυξημένες υποχρεώσεις, χωρίς όμως πρόβλημα τακτοποίησής τους. Το βράδυ θα είναι αφιερωμένο στις παρέες σας αλλά και στο σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Λέων

Θετική μέρα για το ζώδιό σας, η οποία ανοίγει ευχάριστα κι αισιόδοξα, πιθανόν με κάποιες καλές εξελίξεις ή απλά με καλή διάθεση. Έμφαση σε σπουδές, ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, διδασκαλία, συγγραφή, διάβασμα. Ίσως κάνετε κάποια ανοίγματα σήμερα. Το βράδυ ενδέχεται να επωμιστείτε κάποιες υποχρεώσεις.

Παρθένος

Σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση σε ζητήματα οικονομικά, ενώ εύκολα θα τακτοποιηθούν θέματα δανείων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών, επενδύσεων, διατροφής κλπ. Ξεκαθάρισμα ψυχολογικό, ανακαλύψεις μυστικών και κινήτρων. Η μέρα κλείνει άνετα κι αισιόδοξα, πιθανόν με διάβασμα βιβλίων, ενώ ίσως πάρετε και κάποιες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες το βράδυ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being