Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Κίνα

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Κίνα

Ο Παναθηναϊκός συμμετέχει στο Ασιατικό τουρ της Ευρωλίγκας

Οι πράσινοι μπήκαν με το δεξί στο tour τους στην Κίνα, επικρατώντας των Ζεγιάνγκ Λάιονς με 83-64. Πάβλοβιτς, Καλάθης οι διακριθέντες. Ο Παναθηναϊκός πήρε καλό βαθμό στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί κινεζικού εδάφους.

Το εμπόδιο των Zhejiang Lions δεν αποδείχθηκε ιδιαίτερα υψηλό για τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο φιλικό παιχνίδι των "πρασίνων" επί κινεζικού εδάφους. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έφτασε στην επικράτηση με χαρακτηριστική άνεση, αφού δεν χρειάστηκε να "πατήσει το γκάζι" για να τα καταφέρει (83-64).

Πρώτος σκόρερ του τριφυλλιού ο εξαιρετικός Πάβλοβιτς με 15 πόντους (έκανε δουλειά και πίσω), πολύ καλή άμυνα από τον Καλάθη, ο οποίος όταν είναι στο παρκέ... ανεβάζει επίπεδο το passing game, σταθερός ο Γιάνκοβιτς, ωραίος ο... ταϊσμένος Κούζμιτς που τέλειωσε υποδειγματικά τις φάσεις, «ογκόλιθος» στην επίθεση ο Ραντούλιτσα, αλλά με προβλήματα στην άλλη άκρη του παρκέ, άστοχος ο Φελντέιν ο οποίος πήρε αρκετά σουτ.

Οι παίκτες του Τζόρτζεβιτς έτρεξαν αρκετά στο ανοιχτό γήπεδο, έβγαλαν αιφνιδιασμούς, ωστόσο θα χρειαστεί να «κόψουν» κάποια «νεκρά» διαστήματα, όπου επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να κάνουν μίνι σερί.

Με τον "Σάλε" να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και δίχως να χρειαστεί να πιεστεί ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα στη Hangzhou, όπου διεξήχθη το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για το Euroleague Basketball World Tour. Επόμενο ραντεβού του "τριφυλλιού", αυτό της Τετάρτης με αντίπαλο τους Shangdong Lions (30/9, 15:00).

Τα δεκάλεπτα: 10-18, 26-39, 48-61, 64-83.

Zhejiang Lions (Τσουν Γιανγκ): Γουέι 1, Ζιγκλόνγκ, Νταπένγκ 3, Χενάν 16 (3), Γαν Χάο 5, Ζιένγκ 6, Μινχούι 2, Γουέν, Πάργκο 10 (1), Χόλμαν 21.

Παναθηναϊκός (Τζόρτζεβιτς): Χαραλαμπόπουλος 6 (1), Φώτσης 10 (2), Διαμαντίδης  9 (1), Παπαγιάννης 2, Κούζμιτς 12, Ραντούλιτσα 11, Καλάθης 6, Φελντέιν 3 (6 ασ.), Λούντζης, Καλαϊτζάκης, Γιάνκοβιτς 11(2), Πάβλοβιτς 13 (1).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Ολυμπιακού στο τουρνουά της Ζαντάρ

Μπάσκετ: Φιλική ήττα της ΑΕΚ από τους Σκαϊλάινερς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports