Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζεται η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδημητρίου να πει «Καλημερούδια» στους τηλεθεατές

Ετοιμάζεται η Αιγιώτισσα Ντορέττα Παπαδη...

Μίλησε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και για τους ανταγωνιστές της, Γ. Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Η Αιγιώτισσα ηθοποιός, τηλεπαρουσιάστρια και χορεύτρια Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται ως γνωστό πυρετωδώς για τη νέα πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού Mega, που θα λέγεται «Καλημερούδια» και με την αφορμή αυτή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του καναλιού Epsilon για τις προετοιμασίες.

Παράλληλα η εντυπωσιακή Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε την ανυπομονησία, τη χαρά, το κέφι και την έντονη ανάγκη της για δημιουργία, ξεκαθαρίζοντας πως η ομάδα συνεργατών της θα «κλειδώσει» και θα οριστικοποιηθεί Δευτέρα- Τρίτη, το αργότερο έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου. «Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, μόλις θα είμαστε έτοιμοι θα ανακοινωθεί επισήμως από το κανάλι. Αλλά όπως και να έχει, όποιοι και να είναι τελικά, είμαστε όλοι με πολύ μεγάλη όρεξη να φτιάξουμε μια εκπομπή κεφάτη, ωραία που θα αρέσει στον κόσμο, θα την αγαπήσει ο κόσμος και που θα έχει διάρκεια. Θέλουμε να πάμε καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τους παρουσιαστές του πρωινού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1 Γιώργο Λιάγκα-Φαίη Σκορδά, τους οποίους και θα ανταγωνιστεί στα ίσα τη νέα χειμερινή τηλεοπτική περίοδο, όπως γράφει το σάιτ womenonly.gr, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέφερε τα εξής στην εκπομπή του Epsilon tv.

«Σε αυτή τη φάση δε σκέφτομαι αυτό. Σκέφτομαι κι αφιερώνω όλη μου την ενέργεια ώστε να στηθεί όσο το δυνατό καλύτερα η εκπομπή. Αυτό είναι μια αλήθεια ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι χρόνια κι εγώ το κάνω πρώτη φορά αυτό. Δεν το συζητάμε. Από κει και πέρα δε θέλω να χάσω ενέργεια στα γύρω γύρω».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight