Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ισόπαλοι στην Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Πανθρακικός

Σουπερλίγκ: Ισόπαλοι στην Νέα Σμύρνη Παν...

Ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του αγώνα οι Θρακιώτες

Έμφραγμα για τον Πανιώνιο, που ήταν αγκαλιά με τη νίκη αλλά δεν καθάριζε το ματς στη Νέα Σμύρνη. Έτσι, ο ακίνδυνος Πανθρακικός έσωσε στην… εκπνοή την παρτίδα με παλικαρίσιο γκολ του Ντιγκινί, 1-1.

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Πανθρακικό στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League, σε ένα ματς που δεν είχε ποιότητα αλλά έκρυβε συγκινήσεις, δυνατές μονομαχίες και μπόλικο σασπένς στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Καραμάνου στο 38'. Ο Πανθρακικός δεν έχει νικήσει ποτέ τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου και πρώτο γενικά έπειτα από 116 ημέρες.

Στην επανάληψη ο Πανθρακικός έψαξε με πείσμα την ισοφάριση, δεν είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Παπαδόπουλο αλλά φύλαγε το καλύτερο για το τέλος.

Ο Ντιγκινί στο 90+3' σκόραρε για το 1-1. Γκολ που έδωσε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος για τον Πανθρακικό (δεν έχει νικήσει ποτέ τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης), ενώ παράλληλα ήταν και το πρώτο τέρμα για την ομάδα της Κομοτηνής στο φετινό πρωτάθλημα!

Γκολ: 38' Καραμάνος / 90+3' Ντιγκινί

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ (70' Χαλκιαδάκης), Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (86' Σιώπης), Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Καραμάνος, Βιγιάλμπα (77' Τασουλής).

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Χαβίτο, Μάρτινς (65' Ηλιάδης), Ντιγκινί, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Χασομέρης (82' Νικόλτσης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Μεγάλη εντός έδρας νίκη του Λεβαδειακού επί του Αστέρα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports