Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η κακοκαιρία κάνει νέα "επίθεση" στην πόλη- Καταστροφές σε Κεφαλονιά και Κέρκυρα- Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Κεφαλονιά

Πάτρα: Η κακοκαιρία κάνει νέα "επίθ...

Σε επιφυλακή κάτοικοι και πολίτες

Καθυστέρησε αλλά ήρθε η κακοκαιρία στην Πάτρα, μετά από τα  Ιόνια νησιά όπου προκάλεσε εντενείς καταστροφές, ενώ οι υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή μετά τις πλημμύρες της 20ης Σεπτέμβρη που έγιναν αιτία να χαθούν και τρία νέα παιδιά.

Σε επιφυλακή βρίσκονται και οι κάτοικοι για να επέμβουν σε περίπτωση που πλημμυρίσου σπίτι ακαι μαγαζιά.

Στο μεταξύ αποκαταστάθηκε σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, λίγο μετά τις 19.00, το βράδυ της Παρασκευής, η βλάβη στο ηλεκτρικό δίκτυο Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Τα δύο νησιά του Ιονίου, λόγω της κακοκαιρίας, είχαν μείνει χωρίς ρεύμα για περίπου τέσσερις ώρες.

Στις πόλεις της Κεφαλονιάς όπως αναφέρει το σάιτ inkefalonia.gr και το σάιτ της εφημερίδας Ναυτεμπορική, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χείμαρρους παρασύροντας αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα, ενώ πολλά προβλήματα δημιουργήθηκαν και σε καταστήματα, καθώς η στάθμη του νερού ήταν αρκετά υψηλή.

Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία και στο οδικό δίκτυο του νησιού, όπου έχουν κλείσει δρόμοι από κατολισθήσεις καθώς και από πτώσεις δέντρων.

Από το απόγευμα συνεργεία του Δήμου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων βρίσκονται στους δρόμους προσπαθώντας να λύσουν τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η καταιγίδα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχτεί εκατοντάδες κλείσεις για άντληση υδάτων σε σπίτια και επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η δυνατή νεροποντή που ξεκίνησε στις 3 μετά το μεσημέρι μέσα σε λίγα λεπτά μετέτρεψε τους δρόμους σε ποτάμια.

Ο περιφερειακός διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι χρειάστηκε η άμεση συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων από τα αυτοκίνητα τους.

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στην Κέρκυρα (Άνοιξαν τάφοι στην Κέρκυρα από την δυνατή καταιγίδα- «Βιβλικές» καταστροφές στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου).

Καταρράκτες δημιουργήθηκαν στην Κεφαλονιά (Πλημμύρισε η Κεφαλονιά από την ισχυρή νεροποντή - Στη Λάσση σχηματίστηκαν... καταρράκτες!!! Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβαστε ακόμη: Χωρίς ρεύμα το Αργοστόλι - Στο έλεος της καταστροφής και η Ιθάκη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις