Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοφία Λόρεν: Μοντέλο στα 81 της για τους Dolce e Gabbana

Σοφία Λόρεν: Μοντέλο στα 81 της για τους...

Λανσάρεται ένα συλλεκτικό κραγιόν με την υπογραφή της

Mια αξεπέραστη ντίβα, συνώνυμο του μεσογειακού κάλλους και του ιταλικού ταμπεραμέντου, η 81χρονη Σοφία Λόρεν ποζάρει για μια νέα καμπάνια ομορφιάς των Dolce e Gabbana λανσάροντας ένα συλλεκτικό κραγιόν με την υπογραφή της. Το ‘Sophia Loren No1’ είναι ένα βαθύ cherry κόκκινο που εκπροσωπεί απόλυτα τη διάσημη ηθοποιό,η οποία χρίζεται μούσα των σχεδιαστών μετά τις Μόνικα Μπελούτσι, Σκάρλετ Γιόχανσον, Μπιάνκα Μπάλτι.

«Το κραγιόν αυτό είναι ένα τρόπος να ευχαριστήσουμε τη Sophia» δήλωσαν οι Dolce e Gabbana εξηγώντας ότι χρωστάνε πολλά στην σαγηνευτική σταρ για την έμπνευση που τους έδωσε όλα αυτά τα χρόνια ως «ένα μεγάλο είδωλο της μεγάλης οθόνης και της ιταλικής ομορφιάς».Η φετινή, χειμερινή ενδυματολογική κολεξιόν του διδύμου είναι αφιερωμένη άλλωστε στην ιταλίδα μητέρα και είναι γεμάτη από κόκκινα τριαντάφυλλα.

H Σοφία Λόρεν διαφημίζει το κραγιόν με μαύρο δαντελένιο μίντι με τον αριθμό 1 δίπλα της. Είναι άλλωστε η μόνη ιταλίδα με δυο Οσκαρ-ερμηνειας και τιμητικό-πέντε ειδικές Χρυσές Σφαίρες, Γκράμμυ, Μπάφτα και αστραφτερή καριέρα στο Χόλιγουντ. Αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής ήταν ο Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, με τον οποίο συγκεκριμένες σκηνές άφησαν εποχή.  Πάντως, μετά από μια ερωτική περιπέτεια με τον αλλοτινό γόη Κάρι Γκραντ, παρέμεινε αφοσιωμένη σύζυγος του πολύ μεγαλύτερου της σκηνοθέτη Κάρλο Πόντι με τον οποίο απέκτησαν δυο γιους. Η μητρότητα και η μαγειρική προβλήθηκαν από την ίδια ως οι μεγάλες αγάπες της αν και στο διεθνές στερέωμα οι αθάνατες καμπύλες, το προσωπικό στυλ και η έντονη μορφή της εξελίχθηκαν σε αισθητικό πρότυπο.

Ζει μεταξύ Ελβετίας, Ρώμης και Νάπολης, πιστή στις ιταλικές μακαρονάδες. Μην ξεχνάμε πως η Λόρεν το 2007 φωτογραφήθηκε και για το τολμηρό ημερολόγιο της Pirelli πλάι σε πολύ νεαρότερες μισόγυμνες σταρ. Α.ΜΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight